Goa regering om de lancering van zijn eigen app-based taxi service

0
53

GTDC de Directeur van Nikhil Desai op maandag zei de taxi-exploitanten, die houder is van een vergunning tot het uitvoeren van taxi ‘ s in Goa, kwamen in aanmerking om in te schrijven voor de nieuwe transport-service die binnenkort zal worden gelanceerd. (Representatieve)

Gerelateerd Nieuws

  • Stilte in erts-rijke Goa dorpjes na het Hooggerechtshof om de mijnbouw

  • Toegewijd aan een verdubbeling van het inkomen van de landbouwers door 2022, zegt Gouverneur van Goa

  • Twee bedrijven die zich verplaatsen High Court om kolen lading verplaatsen van Goa-poort

De Goa regering heeft besloten om de lancering van zijn eigen app-based taxi naar en van enkele van de belangrijkste toeristische bestemmingen aan de kust staat. De staat Goa Tourism Development Corporation (GTDC) op maandag uitgenodigd de taxi-exploitanten te registreren met de nieuwe mobiele applicatie op basis van vervoer. Momenteel is de toeristische taxi-exploitanten hun bedrijven individueel in Goa. Ze had al eerder tegen pogingen van de online cabine aggregators zoals Ola om services te starten in de staat, te zeggen dat een dergelijke stap zal van invloed zijn op hun bedrijf.

GTDC de Directeur van Nikhil Desai op maandag zei de taxi-exploitanten, die houder is van een vergunning tot het uitvoeren van taxi ‘ s in Goa, kwamen in aanmerking om in te schrijven voor de nieuwe transport-service die binnenkort zal worden gelanceerd. De app op basis van taxi ‘ s zou opereren vanuit locaties als GTDC residenties (hotels) over de staat, de Mormugao Port Vertrouwen steiger, waar de cruise schepen voor anker, de luchthaven en de St Monica Steiger in Panaji, naast andere plekken. “De taxi-exploitanten en volg de online wachtrij-systeem, op basis waarvan een rit zal worden bevestigd of aan hen toegewezen,” Desai zei.

Voor al het laatste India Nieuws, download Indian Express App