Theni bosbrand LIVE Updates: dodental stijgt naar 10 CM Palaniswamy kondigt een verlichting van de Rs 4 lakh aan de nabestaanden van de overledene

0
64

Theni bosbrand LIVE Updates: Reddingsoperaties zijn aan de gang op de plek.

Het dodental in de Theni bosbrand in Tamil Nadu is Kurangani wijk is gestegen naar 10, ambtenaren bevestigd op maandag avond. Het district collector ‘ s office bracht ook een lijst van namen voor degenen die gewond evenals voor hen die nog niet worden opgespoord.

Ten minste 65 trekkers van Chennai, Coimbatore en Tirupur werden gevangen op zondag in een vuur raasde door de Tamil Nadu bos, grenzend aan Kerala. Velen van hen geloofde dat studenten, medewerkers en gezinnen met kinderen. Ambtenaren zei dat het incident werd voor het eerst gemeld door een aantal van de trekkers over mobiele telefoons aan hun families die waarschuwde de politie, die het begin van het werkgebied van rescue rond 5.30 uur.

Minister van defensie Nirmala Sitharaman zei dat de IAF had de opdracht gekregen om te helpen bij de reddingsoperatie. “Reageren op het verzoek van de Hon @CMOTamilNadu op het bos-het-vuren probleem — 20 studenten zijn gevangen in Kurangani, Theni wijk. Opgedragen @IAF_MCC om te helpen bij de redding en evacuatie. Het Zuidelijk Commando is in contact met de Collector van Theni,” ze getweet.

Sprekend tot verslaggevers, Sitharaman zei ten minste vier helikopters staan klaar om te hervatten reddingsoperaties op maandag ochtend. “We zijn het sturen van 10 commando’ s om de plek te bereiken door middernacht met adequate medische hulp,” zei ze.

 1. 10:05 UUR
  12 Mrt, 18

 2. 9:01
  12 Mrt, 18
  Het congres President Rahul Gandhi tweets:

 3. 8:02PM
  12 Mrt, 18
  Verlichting pakketten voor gewonde

  CM Palaniswamy heeft aangekondigd een schadevergoeding van Rs 1 lakh voor degenen die last hadden van ernstige verwondingen en Rs 50.000 voor mensen met lichte blessures.

 4. 7:59PM
  12 Mrt, 18
  Regels moeten worden gevolgd voor het invoeren bos: Govt

  Trekking expeditie naar een bosgebied of wildlife sanctuary in Tamil Nadu zal, vanaf nu, behoeven de voorafgaande goedkeuring van het Bos en de Dieren autoriteiten, een ambtenaar zei. Volgens de ambtenaren, degenen die willen om te gaan op een trekking expeditie naar dergelijke heuvelachtige gebieden hebben te gelden voor de beheerder van bossen of in de wijk bos officier van tevoren. Ze hebben om hun contact adres, bloedgroep, en gezondheidsproblemen, indien van toepassing.

 5. 6:51PM
  12 Mrt, 18
  Bekijk: IAF chopper gedrukt in dienst

 6. 6:29PM
  12 Mrt, 18
  Dodental stijgt naar 10

  Dodental in het bos brand stijgt tot 10. CM Palaniswamy kondigt een vergoeding van Rs vier lakh de nabestaanden van de overledene.

 7. 5:02PM
  12 Mrt, 18
  Trekking organisator kantoor gevonden gesloten

  De ‘vrijwilliger’ organisatie, die wordt verondersteld te hebben geregeld de noodlottige trekking expeditie, werd gevonden gesloten, zei de politie maandag. Negen mensen, die deel uitmaakten van de trekking expeditie, werden gedood in het bos in brand. De politie zei een paar ambtenaren werden afgevaardigd om inlichtingen bij het kantoor van de groep op Palavakkam maar gevonden te worden gesloten.

 8. 2:29PM
  12 Mrt, 18

  Indiase kustwacht Dornier vliegtuigen vrijstaande naar Madurai te helpen bij zoek-en reddingsoperaties, in geval van een eventualiteit. Dornier vliegtuigen door loudhailers het adviseren van de vissers in Tamil Nadu en Kerala kusten om terug te keren naar de dichtstbijzijnde haven, IAG getweet.

 9. 1:46UUR
  12 Mrt, 18

  Ambtenaren zei dat die gestrand waren onder 65 trekkers, verspreid over Kolukkumalai in de buurt van Munnar in Kerala en Theni in Tamil Nadu. De tocht was georganiseerd door meerdere groepen onafhankelijk van elkaar zonder gebruik toestemming van de Tamil Nadu forest department, beweerde een ambtenaar.

 10. 12:46UUR
  12 Mrt, 18
  Trekking organisator in hechtenis genomen: bronnen

  Rajesh, een van de organisatoren van een Chennai trekking club, is genomen in bewaring door de politie in verband met Theni bosbrand tragedie die het leven kostte aan ten minste negen wandelaars die deel uitmaakten van onafhankelijke trekking groepen, bronnen van de Politie vertelde De Indian Express.

 11. 11:59AM
  12 Mrt, 18

  Minister van defensie Nirmala Sitharaman zei maandag dat de IAF gered en teruggebracht 27 van de 36 gevangen studenten. De stoffelijke resten van negen studenten die stierf in het bos in brand hebben ook teruggebracht door de IAF.

 12. 11:33AM
  12 Mrt, 18

  Het National Disaster Management Authority zei op maandag 27 studenten was gered, waarvan er 9 overleden. Search and rescue operatie voor de resterende 12 studenten verder.

© IE Online Media Services Pvt Ltd