Himachal Pradesh Budget: BJP regering de distributie van lolly ‘ s, zegt Congres

0
47

Het initiëren van het debat over de Begroting voorstellen, Congres Wetgever partijleider Mukesh Agnihotri zei de Bharatiya Janata Partij (BJP) de overheid moet een einde aan haar ‘huwelijksreis’ periode.

Gerelateerd Nieuws

  • Verkiezing resultaten 2018: Koud Gorakhpur, Phulpur beurt warmte op BJP vooruit van de zomer

  • Rajya Sabha Verkiezingen: BJP kreten valsheid in geschrifte door Naran Rathwa

  • Gujarat: mla ‘ s geschorst, Congres loopt Montage

De oppositie Congres op maandag sloeg de BJP-regering in de Himachal Pradesh Montage voor wat hij zei was: “de distributie van lolly ‘s” door de lancering van kleine regelingen en gevraagd, in plaats van krijt uit een “road map” voor de heuvel staat de ontwikkeling.

Het initiëren van het debat over de Begroting voorstellen, Congres Wetgever partijleider Mukesh Agnihotri zei de Bharatiya Janata Partij (BJP) de overheid moet een einde aan haar ‘huwelijksreis’ periode.

Beweren dat het Budget dat wordt voorgesteld door de Chief Minister Jai Ram Thakur op 9 Maart ontbrak richting, zei hij: “De regering heeft net gegeven lolly’ s in de naam van de kleine schema ‘ s. Je veranderd de namen van een aantal bestaande regelingen slechts op te nemen krediet. De Begroting is stil op het financieel beheer en resource generatie. De Chief Minister zal de overheid door het nemen van leningen en is sterk afhankelijk van het Centrum voor hulp. De overheid moet het mobiliseren van financiering van de Nationale Democratische Alliantie regering in het Centrum op zijn vroegst als het kan niet genoeg tijd na de periode juli-augustus, want algemene verkiezingen gebied door in 2019.”

Het Congres leider zei: er zijn veel gevallen van moorden en misdaden tegen vrouwen in de afgelopen twee maanden. “Terwijl in de oppositie, de BJP was kritiek van de criminaliteit tijdens het vorige Congres kabinetsperiode,” zei hij.

Later, de Chief Minister klap terug. “Tijdens het Congres regel, gepensioneerde officieren waren het beheren van de (CM) kantoor. Maar in mijn kantoor, is er geen gepensioneerde.” Hij zei dat hij verbaasd was het Congres was zo kritiek van zijn regering, toen het werd aan het roer voor slechts twee maanden.

Voor al het laatste India Nieuws, download Indian Express App