PM Modi te wijden wetgevers van de conferentie van morgen

0
45

Premier Narendra Modi op zaterdag zal de oprichting van een Nationale Wetgevers Conferentie (PTI Foto/Bestand)

Top Nieuws

  • KIJKEN: Wat gebeurde er toen Shashi Tharoor nam een Hindi woordenschat test?

  • Anushka Sharma en Virat Kohli het maken van de meeste van hun tijd samen, zie foto ‘ s

  • Rajinikanth bereikt Himalaya, zegt niet praten over politiek op zijn pelgrimstocht

Premier Narendra Modi op zaterdag zal de oprichting van een Nationale Wetgevers Conferentie die zou werken als een platform om wetgevers te leren van elkaars succes verhalen. Het thema van het tweedaagse evenement is ‘wij voor ontwikkeling’. Verscheidene eu-ministers, parlementsleden en chief ministers zijn waarschijnlijk te staken hun uitzicht op het evenement.

De conferentie stelt voor om de mogelijkheid om die deelnemers waarvan de achterban hebben meer mogelijkheden en aspiraties van de ontwikkeling. In de plenaire sessie, Niti Aayog CEO Amitabh Kant zal een presentatie op “ambitieuze wijken”. Vice-President en de Rajya Sabha Voorzitter M Venkaiah Naidu adres van het afscheid sessie op zondag.

Voor al het laatste India Nieuws, download Indian Express App