Trump-Pena Nieto vergadering van ONS afhangt-Mexico vooruitgang: Mexicaanse ministerie van buitenlandse zaken

0
46

De AMERIKAANSE President Donald Turmp

Top Nieuws

  • AP SSC hall tickets 2018 uitgebracht, examen in Maart 15

  • BJP in geslaagd om de mensen te overtuigen wij zijn een Moslim partij: Sonia Gandhi

  • Padmaavat in Pakistan

Een mogelijke ontmoeting tussen de Mexicaanse President Enrique Pena Nieto en zijn AMERIKAANSE tegenhanger van Donald Trump zal afhangen van hoeveel vooruitgang de twee landen te maken over kwesties van wederzijds belang, het mexicaanse ministerie van buitenlandse zaken zei woensdag. Het ministerie in een verklaring na overleg tussen de ambtenaren van de V.S., waaronder Senior Witte Huis-adviseur Jared Kushner, en Mexicaanse ambtenaren in Mexico City op woensdag. “De ambtenaren van beide landen overeengekomen dat het realiseren van zei (presidentiële) vergadering zal afhangen van het niveau van vooruitgang bereikt over … NAFTA en andere problemen met betrekking tot veiligheid, migratie en economische samenwerking,” het ministerie gezegd.

Voor al het laatste Nieuws, download Indian Express App