Rajasthan lokale lichaam bypolls: Congres blijft het winnen van de spree, duurt 4 van 6 zila parishad zitplaatsen

0
77

Het congres chief Sachin Piloot zei dat het resultaat heeft aangegeven een bepaalde verdrijving van de BJP van de staat. (Foto Bestand)

Gerelateerd Nieuws

  • Vasundhara Raje: Bye-resultaten van de verkiezing een wake-up call voor ons

  • Rajasthan bypoll winnen busted mythe van de BJP als verkiezingen winnen machine, zegt Sachin Pilot

  • Shatrughan Sinha roept BJP op Rajasthan bypoll verlies, Babul Supriyo vertelt hem triple talaq om te feesten

Het congres op woensdag won vier van de zes zila parishad zitplaatsen, 12 van de 20 panchayat samiti zitplaatsen en vier van de zes gemeentelijke zitplaatsen voor die bypolls werden gehouden in Rajasthan, de ambtenaren gezegd. De sterke prestatie van de oppositie partij komt dagen na het scoorde nadrukkelijk overwinningen in de bypolls twee parlementaire en een montage achterban.

De regerende BJP kon winnen slechts één zila parishad stoel, acht panchayat samiti zitplaatsen en twee gemeentelijke instantie de zitplaatsen voor die byelections werden gehouden, zei ze. Onafhankelijke kandidaten won een zila parishad en een panchayat samiti zitplaatsen.

Een vrolijke, Rajasthan Congres chief Sachin Piloot zei dat het resultaat heeft aangegeven een bepaalde verdrijving van de BJP van de staat. “Het is een zoveelste overwinning van de partij van de werknemers. In de afgelopen vier jaar, de BJP heeft uitgebuite mensen van de staat vanwege zijn anti-mensen beleid,” Piloot zei. Hij zei dat de Congresss stemmen percentage is gestegen in alle verkiezingen in de laatste vier jaar overwegende dat de BJP geconfronteerd debacles.

Hij beweerde dat in de Vergadering van de verkiezingen te wijten aan het eind van dit jaar een vergelijkbaar resultaat zou volgen. “Chief Minister Vasundhara Raje heeft ingestemd met de nederlaag in bypolls op de parlementaire en montage achterban te zeggen dat het was een wake-up call en het resultaat van panchayati raj instellingen en lokale lichamen, verklaarde vandaag heeft aangegeven afscheid van de BJP van de staat,” zei hij.

Voor al het laatste India Nieuws, download Indian Express App