Tripura geweld: Rajnath Singh spreekt Tripura Gouverneur, DGP; vraagt om te zorgen voor vrede

0
51

Unie Minister Van Rajnath Singh. (Express Foto)

Gerelateerd Nieuws

  • Geweld rotsen Tripura: Rajnath Singh kiest Gouverneur, DGP; zegt waarborgen om tot regering gevormd

  • BJP ‘ s overwinning in het Noordoosten van veranderde perceptie: Rajnath Singh

  • Delhi BJP chief Manoj Tiwari voldoet aan Rajnath over SSC papier lek

Te midden van rapporten van sporadische geweld in Tripura, Minister van Rajnath Singh dinsdag sprak de gouverneur en de DGP en vroeg hen om te zorgen voor vrede, totdat een nieuwe regering is geïnstalleerd, een ambtenaar zei. Tijdens de telefonische oproepen, Gouverneur Tathagata Roy en DGP EEN K Shukla op de hoogte zijn van de Unie minister over de heersende situatie in Tripura en de stappen die zijn genomen om de controle van het geweld dat uitbrak na de BJP-IPFT allianties overwinning op de CPI-M, het verdrijven van de Manik met de ipad heeft geleid overheid in de net gesloten Vergadering verkiezingen.

Singh vroeg de gouverneur en de DGP het controleren van alle vormen van geweld en zorgen voor vrede, totdat een nieuwe regering is geïnstalleerd in Tripura, het huis ministerie ambtenaar zei. Er zijn meldingen geweest van sporadische geweld en confrontaties tussen rivaliserende politieke groepen in verschillende delen van Tripura na de resultaten van de verkiezingen werden verklaard op zaterdag.

Lees | Tripura BJP werknemers, supporters bulldozer Lenin standbeeld te midden van kreten van ‘Bharat Mata ki jai

Een standbeeld van de Linker pictogram Lenin was ook gesloopt Belonia stad in het Zuiden van Tripura gisteren met de hulp van een bulldozer. Tripura getuige geweest van een wijziging in de regel na 25 jaar in de onlangs gesloten Vergadering verkiezingen. De BJP gesloopt Links citadel in Tripura, het winnen van een twee-derde meerderheid met zijn bondgenoot, de IPFT.

Voor al het laatste Noord-Oost India Nieuws, download Indian Express App