Salman Nadvi die handelt in opdracht van Modi: Asaduddin Owaisi

0
64

AIMIM chief Asaduddin Owaisi. (Foto Bestand)

Gerelateerd Nieuws

  • Op de overheid tekentafel: Tool om hardsell soft power in de diplomatie

  • Israël-Palestina probleem kan alleen opgelost worden door PM Narendra Modi: Najma Heptulla

  • Beste beentje voor

MIM-president Asaduddin Owaisi op maandag beweerde dat Moulana Salman Hussaini Nadvi handelt in opdracht van Premier Narendra Modi te maken van een breuk in de All India Muslim Personal Wet van Bestuur (AIMPLB). Hij noemde ook voor sociale boycot van die roeping voor het geven van up-Babri Masjid.

“Sommige mensen dansen op de melodie van Modi,” zei de Hyderabad MP zonder de naam van Nadvi, die werd verwijderd van de raad van bestuur op zondag voor mooting een voorstel tot overdracht van het land gesloopt Babri Masjid in Ayodhya voor de bouw van Ram tempel. Het aanpakken van een openbare bijeenkomst georganiseerd door de raad van bestuur op het einde van de drie dagen in de plenaire vergadering, Owaisi gestart met een bittere aanval op Nadvi voor de hand tegen het bord staan dat er geen concessies aan de Babri Masjid.

Op de vooravond van de 26 plenaire die begon op vrijdag, Nadvi voldaan Sri Sri ravi shankar in Bengaluru en hield de formule dat de grond waarop de Babri Masjid stond tot 6 December 1992 moet worden overhandigd aan Ram tempel in ruil voor een andere grond voor de bouw van een moskee en een universiteit.

“Hij (Nadvi) zegt dat zijn voorstel is om te zorgen voor vrede en eenheid in het land. Moeten we ook geven Masjid-e-Aqsa (de Al-Aqsa moskee in Jeruzalem) voor de eenheid in het Arabisch,” vroeg Owaisi. Het kamerlid beweerde dat Nadvi was een van de geestelijken, die zich een ‘fatwa’ in 2001 dat een moskee blijft een moskee voor de eeuwigheid en dus Moslims kunnen niet geven Babri Masjid.

Hij betoogde ook dat Nadvi had ook een fatwa ter ondersteuning van terreur groep IS, die verantwoordelijk is voor de slachting van Moslims in Syrië, Irak en andere landen. “”Modi geven u de politieke bescherming aan degenen die hadden gegeven fatwa voorstander van IS,” zei Owaisi.

De MIM-chef zei Modi met behulp van sommige mensen te maken van een breuk in AIMPLB door te suggereren dat Moslims geven Babri Masjid. Hij zei dat de minister-president en die dansen op zijn muziek zal niet slagen in hun pogingen de raad van bestuur is een symbool van de Indiase Moslims en de verenigde platform van alle Islamitische scholen.

Voor al het laatste India Nieuws, download Indian Express App