CPM väljer ny North 24 Parganas secy att ersätta sjuka partiledare

0
49

Den 28 januari 2012, Gautam Deb valdes som sekreterare för partiet i Nordamerika 24-Parganas distriktskommitté, lyckas veteran ledare Amitava Bose. (Representativ Bild)

Relaterade Nyheter

  • Ingen konflikt med Sitaram Yechury, säger Prakash Karat

  • CPM: s val

  • “Både staten och Centrum har misslyckats med att lösa Gorkhaland frågan, säger Surjya Kanta Mishra

CPM på söndag valda Mrinal Chakraborty som ny North 24 Parganas distriktets sekreterare, som ersätter sjuka partiledare Gautam Deb. Partiet bildades även ett 70-medlem-nya starka distriktskommitté. CPM hade nyligen valde Kallol Majumdar som Calcutta distriktet utskottets sekreterare. Källor sade den part som är inriktad på att ge ansvar till unga och aktiva ledare och lindra sjuka och äldre ledare från aktiv part frågor. Men, fest källor sade att Deb hade bett partiet att befria honom från hans plikter, med hänvisning till hans krassliga hälsa.

“Gautam da har varit att axla en hel del ansvar trots sin svaga hälsa. Det kommer att vara orättvist att återigen be honom att ta ansvar för partiet frågor, säger en CPM statssekretariatet medlem på villkor av anonymitet.

Den 28 januari 2012, Deb valdes som sekreterare för partiet i Nordamerika 24-Parganas distriktskommitté, lyckas veteran ledare Amitava Bose. Chakraborty är en CPM staten ledamot av kommittén och är känd som partiets bonde wing ledare. Han är känd för att vara nära till Deb och har varit ett populärt ansikte i Norr 24 Parganas.

För alla de senaste Indien Nyheter, ladda ner Indiska Snabb App