De vrije hand om het Leger in Kashmir, zegt Pravin Togadia

0
60

Pravin Togadia (Express foto/Bestand)

Top Nieuws

  • India vs Zuid-Afrika 5e ODI Live Cricket Streaming Online Score: Wanneer en waar te kijken IND vs SA 5e ODI

  • India vs Zuid-Afrika LIVE Score 5e ODI: India post 274/7 tegen Zuid-Afrika

  • De dood van Azië jeanne d ‘ Arc

Het Leger moet worden gegeven van een “vrije hand” om te gaan met die aanzetten tot problemen in de Kashmir Vallei, VHP international working president Pravin Togadia zei op zondag. Togadia maakte de opmerkingen tijdens het adresseren van een bijeenkomst van de VHP werknemers hier. “In Kashmir zelfs onze krachten zijn niet veilig is, wat dan te praten van de veiligheid van de burgers. Ik heb een suggestie dat wie pelt stenen op ons Leger, de Leger moet worden gegeven orders te bombarderen. Het Leger moet de vrije hand te gaan met het probleem,” zei hij tegen verslaggevers.

Verwijzend naar 1971 Indo-Pak oorlog, Togadia roemde de toenmalige premier Indira Gandhi ‘ s doortastend leiderschap. “Ik heb gezegd: het is tijd om te vechten in een oorlog tegen Pakistan. Als Indira Gandhi kon bifurcate Pakistan in twee en meer dan 90.000 Pakistaanse soldaten als krijgsgevangenen, nu is het tijd om op te breken Pakistan in vijf delen en vastleggen van één lakh Pak soldaten.

“Wat ik wil zeggen is dat als gevolg van Pakistan onze soldaten sterven om de andere dag, het Leger moet worden gegeven orders om de oorlog te verklaren tegen Pakistan en het breken van dat land in vijf delen,” Togadia zei.

Wanneer u wordt gevraagd te reageren op een senior wetgever van de Nationale Conferentie (NC) het verhogen van Pro-Pakistan slogans in de Jammu en Kasjmir Montage, Togadia zei: “hij zou worden gearresteerd en rechtbanken moeten hem ophangen, zodat in de toekomst durft niemand te verhogen pro-Pakistan slogans in dit land”.

Met name de NC heeft al afstand genomen van Lone s sloganeering die waren ontstaan in een tijd dat de operatie uit te spoelen terroristen van de Sunjwan kamp in Jammu aan de gang was.

Togadia eiste dat Mehbooba Moefti geleide regering in J&K moet ontslagen worden voor zijn “anti-krachten”. “Mehbooba overheid moet worden ontslagen als hij de bestellingen Sparren tegen onze soldaten. We willen niet dat een dergelijke regering. Ook wil ik vragen wat is de dwang (van de coalitie partner BJP) om dit te ondersteunen (PDP led) overheid,” zei hij.

Togadia herhaald dat mensen hadden gestemd NDA aan de macht voor het bouwen van Ram tempel in Ayodhya, en niet voor het maken van de wetten op de triple talaq.

“Verder wil ik waarschuwen Hindoes van dit land dat er een samenzwering om een moskee gebouwd naast de tempel op de site aan de hand is,” beweert hij.

Wanneer u wordt gevraagd of Togadia ondersteunen Modi regering in 2019 Lok Sabha verkiezingen, antwoordde hij, “polls zijn niet mijn probleem”. “Mijn probleem is de veiligheid en de veiligheid van ons land en haar burgers, respect voor onze militairen, mijn probleem is banen voor 10 crore jongeren, betaalbare en kwalitatief goed onderwijs aan onze kinderen, mijn probleem is schuld-vrije boer, wie vervult deze zal ik van harte welkom. Echter, dit zijn problemen die nog steeds..,” zei hij.

Op een andere vraag, Togadia gezegd dat op Valentijnsdag, jongeren hebben het recht om hun gevoelens te uiten, op welke manier ze willen zonder het overtreden van een wet van het land en dit is geen bedrijf om hen lastig te vallen onder een jasje.

Voor al het laatste India Nieuws, download Indian Express App