Rusland ingrijpen: Moskou wijst Democratische AMERIKAANSE Senaat rapport als ongegrond

0
88

Poetins woordvoerder Dmitri Peskov. (AP/Bestanden)

Gerelateerd Nieuws

  • Republikeinen bekritiseren Mueller is sonde, maar u wilt hem te blijven

  • Weten de Donald Trump aides een toeslag in Rusland bemoeit zich sonde

  • Eerste aanklachten ingediend in het bijzonder ONS sonde op Rusland bemoeizuchtige

Het Kremlin heeft afgewezen een nieuw rapport door ONS Democraten in de Senaat het beschrijven van de russische inmenging in de VS en in Europa als ongegrond en President Vladimir Poetin beschuldigt de Verenigde Staten van “agressieve” overreactie. Sommige Europese politici zeiden dat ze zijn zich bewust van Moskou ‘ s ingrijpen.

De 200 pagina ‘ s tellende rapport in opdracht van Sen. Ben Cardin van Maryland, de top Democraat op de senaatscommissie voor Buitenlandse zaken, is de eerste van het Congres voor detail vermeende russische inspanningen te ondermijnen democratie sinds de 2016 AMERIKAANSE presidentsverkiezingen.

In een commentaar op het rapport, poetins woordvoerder Dmitri Peskov, zei dat “de beschuldigingen van vermeende bemoeienis ingebracht tegen ons land zijn absoluut ongegrond.”

Het spreken in een conference call donderdag met verslaggevers, Peskov zei dat “dergelijke paranoïde gaat het niet alleen pijn bilaterale betrekkingen, maar de VS zelf.” “Wanneer het groeit uit tot een obsessie, het niet maken van comfortabele omstandigheden voor de normale sociale ontwikkeling en het leven,” zei hij.

Spreken op een door de televisie uitgezonden ontmoeting met de russische krant editors, Poetin wees op wat hij beschreef als de AMERIKAANSE inmenging in andere landen zaken, toe te voegen dat “als zij steken hun neus overal waar ze moeten in staat zijn om te reageren op bepaalde uitdagingen lokken ze zelf.”

“Maar gelieve niet te worden geïnterpreteerd als een erkenning van ons ingrijpen, die we nog niet vermengde zich,” voegde hij eraan toe. “Ik wil onderstrepen nogmaals — het is pure onzin. Er is geen samenspel, geen interferentie van onze kant.”

“Niemand houdt van inmenging in hun interne politieke kwesties en zaken; onze Amerikaanse vrienden vooral niet leuk,” Poetin gezegd. “We zien hun reactie op onbetrouwbare informatie over onze interventie, hoe scherp het is, ik zou zelfs zeggen hoe agressief het is.”

De russische leider niet specifiek te vermelden Cardin rapport.

Geen Republikeinse op de Senaat Buitenlandse Betrekkingen Commissie ondertekend op te Cardin ‘ s onderzoek, die rechtstreeks de schuld van Poetin voor een “relentless assault te ondermijnen van de democratie en de rechtsstaat in Europa en de Verenigde Staten.”

AMERIKAANSE inlichtingendiensten hebben geconcludeerd dat Rusland ingegrepen in de AMERIKAANSE verkiezingen te helpen Donald Trump, een Republikein, te verslaan Democraat Hillary Clinton. Het congres en de FBI onderzoek naar de russische bemoeienis hebben achtervolgd Troef, zij Rusland de hoop voor een betere banden met de VS onder zijn beheer.

Poetin zei dat Rusland blijft bereid om het verbeteren van de banden met de VS, maar voegde eraan toe dat de AMERIKAANSE politieke strijd maakt het moeilijk.

Voor al het laatste Nieuws, download Indian Express App