Poetin roept Kim Jong-Un ‘bekwaam en volwassen’ leader

0
48

De russische President Vladimir Poetin spreekt tijdens een bijeenkomst met russische journalisten in Moskou, Rusland, donderdag, Jan. 11, 2018. (Foto AP)

Gerelateerd Nieuws

  • Donald Trump zegt ‘waarschijnlijk’ heeft een goede relatie met Noord-Korea Kim Jong

  • Met korea ‘ s weer te praten, moet ONS zorgen te maken?

  • Donald Trump heeft te houden van Kim Jong-Un ‘op zijn tenen’: Nikki Haley ‘nucleaire knop’ tweet

De russische President Vladimir Poetin zegt dat Noord-Korea Kim Jong-Un heeft aangetoond dat hij een volwassen leider die geïnteresseerd is in het kalmeren van de spanningen over zijn nucleaire en lange-afstands raket programma ‘ s, meldt persbureau AP. Vergadering met de top van de russische media cijfers op donderdag, Poetin zei Kim “is een absoluut bevoegde en al volwassen politicus” die “opgelost zijn strategische taak — hij heeft een kernkop en een wereldwijd bereik van de raket.”

Nu, in Poetin ‘ s bekijken, Kim is “het opruimen van de situatie, het gladmaken, het kalmeren.” Kim en President Donald Trump zijn verwikkeld in een steeds scherp oorlog van woorden als Noord-Korea de wapens van programma ‘ s vooraf, elk van hen kleineren de andere.

Voor al het laatste Nieuws, download Indian Express App