Donald Trump-branded condo-toren klaagt voor het recht om te wissen zijn naam

0
66

De gouden letters spell uit “Trump Plaats” op de voorkant van een New York City appartement gebouw. De raad van bestuur van het condominium toren in New York City is het vragen van een rechter te verklaren dat hij het recht heeft om te yank President Donald Trump ‘ s naam uit het gebouw. (Foto AP)

Gerelateerd Nieuws

  • Nadat Donald Trump ‘shithole’ storm, Twitter barst met manieren om ‘vast Troef In 5 Woorden’

  • ‘Trump advocaat bemiddeld betalen van $130k een maand de tijd om volwassen filmster’

  • Sommige media cijfers noemen Donald Trump racistische na profane opmerkingen

Er was een tijd wanneer bronzen letters spelling “Trump” had geld-het maken van allure. Maar nu de raad van bestuur van een 376-eenheid luxe condominium tower in Manhattan ‘s West Side is het vragen van een rechter te verklaren dat hij het recht heeft om te yank President Donald Trump’ s naam uit het gebouw als voldoende bewoners beslissen dat ze niet net als zijn politiek.

Het condominium raad voor de 48-verhaal gebouw met uitzicht op de Rivier de Hudson in een rechtszaak vorige week in de hof van de staat tegen DJT Holdings LLC, een vennootschap gecontroleerd door de Trump familie.

Het gebouw was ooit onderdeel van een multi-tower, Trump project genaamd Trump Plaats, gebouwd in samenwerking met Chinese investeerders. Maar de Republikeinse president verbinding met het vandaag de dag is het een licentie-overeenkomst van 2000, waarin hij liet zijn naam te worden gebruikt voor de verkoop van het gebouw. Grote letters spelling uit “Trump Plaats” sieren het gebouw.

In de rechtszaak, de raad zei dat het nog niet genomen elke positie nog over de vraag of de Trump naam moet verwijderen uit het pand op 200 Riverside Blvd. Het is alleen de vraag aan de rechter om te beslissen dat de licentieovereenkomst niet vereisen het gebruik van Trump ‘ s naam.

Harry Lipman, een advocaat voor het condominium, zei dat als de rechter de regels in zijn voordeel, “de raad van bestuur de woonwijk het comité zal geven aan de eenheid eigenaren de gelegenheid om zich te uiten door middel van een eerlijke en democratische stemming over het onderwerp, zonder enige dreiging van juridische stappen door de licentiegever.”

In een brief aan de condominium raad van bestuur in het afgelopen voorjaar, Trump Organisatie advocaat Alan Garten gewaarschuwd dat het verwijderen van Bazuin de naam van het gebouw vormen een “flagrante en materiële inbreuk op de licentie-overeenkomst.”

Lawrence Rosen, een advocaat, die staat voor DJT Holdings, herhaalde dat standpunt donderdag.

“Dit is altijd zo geweest, en blijft, verplicht gebruik te maken van de Bazuin naam op het gebouw; het was onderdeel van de oorspronkelijke deal terug te gaan tientallen jaren,” zei hij in een e-mail. “De huidige Raad van Bestuur heeft gehandeld pre-maturely en verkeerd in het indienen van een rechtszaak, daar kan een hele klas van eigenaars van woningen, en handelde in strijd met haar eigen governance procedures.”

Bazuin de naam al is verwijderd uit drie nabijgelegen verhuur van gebouwen die deel uitmaakt van het vastgoed ontwikkeling, maar nu hebben verschillende eigenaren. Andere torens in het complex de naam. Een voormalig bewoner van 200 Riverside, Harvey Koeppel, vertelde De New York Times het condominium raad circuleert een enquête van vorig jaar vragen de bewoners of ze moeten verwijderen en de Bazuin naam.

“Een meerderheid was in het voordeel,” Koeppel zei. Discussies over een verandering van de naam waren gekoeld, zei hij, na Garten brief terug te duwen. Het is onduidelijk of het verwijderen van de Trump naam zou helpen of pijn doen condo eigenaars in het gebouw op zoek naar de verkoop van hun eenheden.

Een recent rapport van het onderzoeksbureau CityRealty gevonden dat de gemiddelde prijs per vierkante meter voor appartementen verkocht in 11 Troef van het merk gebouwen in Manhattan gedaald van 7 procent in de 12 maanden tot en met November in vergelijking met een jaar eerder.

De vierkante meter prijs bleef ongeveer gelijk op 200 Riverside, laten vallen van 1 procent tot $1,586, volgens het rapport. De gemiddelde prijs voor een appartement in het gebouw was € 2,1 miljoen. De eigenaren van hotels in Manhattan in de wijk Soho, en in Toronto, ook verwijderd van de Bazuin de naam van hun gebouwen tijdens het afgelopen jaar.

Voor al het laatste Nieuws, download Indian Express App