Varnika Kundu stalking geval: Punjab en Haryana HC subsidies borgtocht te beschuldigd Vikas Barala

0
42

Varnika Kundu (rechts) en Vikas Barala.

Gerelateerd Nieuws

  • Varnika Kundu stalking geval: Beschuldigd Vikas Barala krijgt borgtocht

  • Varnika ontkent dat het verweer van de twisten, staat door haar beschuldigingen

  • Varnika Kundu stalking geval: Afwerking cross-examen voor Jan 11, zegt Punjab en Haryana High Court rechtbank

De Punjab en Haryana High Court donderdag op borgtocht vrijgelaten te Vikas Barala in het geval van stalking en poging tot ontvoering van Varnika Kundu. Vikas is de zoon van Haryana BJP chief Subash Barala.

De 23-jarige Vikas had ingediend in de gevangenis sinds augustus vorig jaar. “De borgtocht van Vikas Barala is goedgekeurd door Justitie Lisa Gill,” Barala de raad Vinod Ghai zei. “Geen toepassing was ontroerd door het openbaar ministerie bij de rechtbank over de vraag of de vermeende verdachte heeft tot nu toe geprobeerd te beïnvloeden iemand in de zaak,” zei hij.

Ondertussen reageert op de ontwikkeling, Varnika zei dat ze niet tegen de beslissing van nu. “Ik zal het niet noemen het een schande, we vertrouwden het systeem en de rechterlijke macht, vanaf het begin zelf. Wij zijn niet tegen de beslissing van nu,” ANI geciteerd haar zo te zeggen.

De laatste ontwikkeling komt een dag nadat Varnika ‘ s cross-onderzoek werd afgesloten in de rechtbanken in Chandigarh. Op dinsdag was ze gegrilde door de raadsman vertegenwoordigen Vikas, de eerste verdachte in de zaak, voor bijna 90 minuten.

Wijzen op de verschillende technische fouten in de call detail records, Varnika had weggegooid de verdediging van de theorie die zei dat er tegenstrijdigheden in Varnika de verklaring aan de politie.

Het citeren van haar schokkende ervaring op de noodlottige avond toen ze naar verluidt werd gestalkt door Vikas Barala en zijn vriend Ashish Kumar, Varnika stond door haar beschuldigingen en herhaalde de hele opeenvolging van gebeurtenissen in de hof.

Daarnaast Varnika vernietigd de defensie twisten, dat haar vader V S Kundu, die een hoge functie IAS officier van Haryana cadre, uitgeoefend aanhoudende druk op de politie om bewijs fabriceren en impliceren Vikas en Ashish.

Ze ontkende ook de defensie twisten, dat haar vader V S Kundu of advocaat Rajdeep Tacoria waren in contact met Haryana voormalige chief minister Bhupinder Singh Hooda.

Ook zij verwierp de beschuldigingen dat ze werd begeleid door haar vader of advocaat Tacoria te afzetten valse feiten voor de rechter-commissaris krachtens artikel 164 van de CrPC.

Voor al het laatste India Nieuws, download Indian Express App

© IE Online Media Services Pvt Ltd