Tiger census hits obstructie als Maharashtra boswachters demand pay wandeling

0
68

De volkstelling van sporten, de voorbereiding voor die is begonnen in December, is gepland om te worden uitgevoerd tussen 20 januari en 25. (foto bestand/PTI)

Gerelateerd Nieuws

  • Dit is hoe en waar de indiase Tijger nummers groeide

  • Tand en klauw
  • In de jungle met een toothcomb

DE vier-jaarlijkse nationale tiger census werk in Maharashtra is in een slechte staat met boswachters en bosbouwers terug gadgets, zoals het GPS-systeem, trap camera ‘ s en personal data assistant zeggen dat ze niet gebruiken, tenzij ze worden toegewezen aan een technische categorie en een bijbehorende pay-schaal.

De volkstelling, de voorbereiding voor die werd gestart in December vorig jaar, worden gehouden tussen 20 januari en 25.

“We hebben al aanbevolen hogere betalen voor hen. Maar, ze zijn het maken van deze irrationele vraag worden gesteld in de technische categorie. Deze bedragen wangedrag. We hebben hen gewaarschuwd voor actie als ze niet terug aan het werk,” een senior Bos ambtenaar zei.

Een andere functionaris zei, “Het probleem met sommige boswachters en bosbouwers is dat de GPS bepaalt hun positie in het veld en als ze weg blijven van de plicht het gedetecteerd kan worden.”

De Maharashtra Forest guards en Bosbouwers Unie, die richting protest, is een van de drie grote vakbonden van het grondpersoneel. Voorzitter van de Unie, Vijay Meher, zei: “Onze fundamentele vraag is betalen pariteit met overeenkomstige posten in afdelingen, zoals de Omzet en de Politie. Ondanks een Hoge Hof richtlijn in 2004 onze senioren zijn niet de afwikkeling van het probleem. Integendeel, ze zetten druk op ons om te vallen in de lijn. Zo, we hebben ze gezegd dat we geen gebruik van gadgets zoals GPS, PDA, camera vallen. Wij doen census werk van handmatige methoden. Wij werken strikt volgens hetgeen is vermeld in de werk-handleiding. Laat de overheid het nieuwe werken met behulp van gadgets in de handleiding. Het zal ons helpen smeken ons geval voor betalen wandeling.”

Hij weerlegde de bewering dat de boswachters en bosbouwers geen gebruik wilt maken van gadgets zoals GPS om te voorkomen dat je gevangen genomen. “We zijn altijd aanwezig bij de call of duty met oprechtheid,” zei hij.

Praat met De Indian Express, Ajay Patil, President van de Staat Maharashtra Bos bewaakt en Bevorderd Boswachters Unie, zei: “het Gebruik van gadgets is een vraagstuk dat door een paar leden van het grondpersoneel. Het fundamentele probleem echter is dat niet. Onze unie eist dat het bos personeel moet betalen pariteit met de Omzet stafleden op equivalente posities.”

Voor al het laatste India Nieuws, download Indian Express App

© IE Online Media Services Pvt Ltd