‘No deal’ Brexit zou kunnen kosten-Brittannië ongeveer 500.000 banen, zegt burgemeester van Londen Sadiq Khan

0
47

Londen-Burgemeester Sadiq Khan, hulde 26/11 slachtoffers op een gedenkteken in het Taj Mahal Palace Hotel in Mumbai op maandag. (Nirmal Harindran)

Top Nieuws

  • FIR tegen Tribune reporter over Aadhaar data breach verhaal

  • Padmavati wordt ‘Padmavat’, te botsen met Akshay Kumar ‘ s PadMan op 25 januari

  • Foto ‘s: Anushka Sharma terug op de sets van Shah Rukh Khan’ s Nul na dromerige bruiloft

Groot-brittannië zou kunnen verliezen bijna 500.000 banen en 50 miljard pond ($67.41 miljard) investeringen voor de komende 12 jaar als het niet lukt overeenstemming te bereiken over een handelsovereenkomst met de Europese Unie, volgens een rapport in opdracht van de Londense Burgemeester Sadiq Khan. Cambridge Econometrics, economische adviesbureau, keek op vijf verschillende Brexit scenario ‘ s van de moeilijkste tot de zachtste vorm van Brexit, en brak de economische impact op de negen sectoren van de bouw te financieren.

De studie zei dat in een no-deal scenario, de industrie, die de tarieven van de slechtste zal worden financiële en professionele diensten, met zoveel 119,000 minder banen in het hele land.

“Als de Overheid blijven mishandle de onderhandelingen konden we af te stevenen op een verloren decennium van lagere groei en lagere werkgelegenheid”, Khan zei. “De Ministers zijn snel uitgevoerd om de onderhandelingen rond.” Groot-brittannië en de EU zal binnenkort beginnen met het veel moeilijker taak van het definiëren van de toekomstige handelsbetrekkingen, na aanzuivering van de hoofdlijnen van hun echtscheidingsregeling in de laatste maand.

Een stand-off tussen groot-Brittannië en de EU in de toekomst de toegang tot één markt voor Londen van de enorme financiële sector is de vormgeving tot een van de belangrijkste Brexit slagvelden voor groot-Brittannië is het gevolg laat het blok in Maart 2019.

Voor al het laatste Nieuws, download Indian Express App