ICSE tentor att börja på februari 26, ISC den 7 februari

0
54

CISCE datesheet 2018: ISC undersökning kommer att inledas den 7 februari och avslutas den 2 April. Snabb bild av Jaipal Singh

Relaterade Nyheter

  • ICSE, ISC Styrelser 2018: CISCE minskar passerar märken, nya kriterierna

  • ICSE datum ark 2018: Klass 10 tentor för att börja från 26 februari

  • ISC Klass 12 datum ark 2018 släppt, examen från 7 februari

CISCE datesheet 2018: Rådet för den Indiska Skolan Intyg Undersökningar (CISCE) på onsdag släpps den undersökning schema för Klass 10 och Klass 12 tentor. Den ICSE undersökningar kommer att börja den 26 februari och avslutas den 28 Mars. ISC undersökning kommer att inledas den 7 februari och avslutas den 2 April.

Från och med detta år, CISCE har förändrats de passerar varumärken för både ISC och ICSE studenter. Den godkännandekrav för ICSE har uppdaterats från 35 procent till 33 procent och för ISC från 40 procent till 35 procent.

I ett pressmeddelande, styrelsen har även informerats om att datum för undersökningar som kan ändras baserat på deklaration av datum för val av Chief Val Kommissionär i Indien till usa på grund av för Montering val.

Styrelsen kommer att ge 15 minuter tid före examen för att läsa frågan papper. Frågan papper kan delas ut till kandidater vid 10:45 på morgonen för att göra det möjligt för dem att börja skriva vid 11 am. Läs | ICSE datum ark 2018: Klass 10 tentor för att börja från 26 februari

För alla de senaste Utbildning Nyheter, ladda ner Indiska Snabb App

© DVS Online Media Services Pvt Ltd