Het congres slaat Gadkari, zegt pseudo-nationalistische BJP wil afgifte certificaat van ‘loyaliteit’ aan de Marine

0
33

Randeep Singh Surjewala zei de opmerkingen waren een schande en onacceptabel. (Foto Bestand)

Gerelateerd Nieuws

  • Nitin Gadkari moet excuses voor opmerkingen tegen Navy, zegt Congres

  • Nitin Gadkari zullen boycotten Bengalen business summit, informeert Dilip Ghosh

  • Maharashtra Congres beoogt de verontschuldiging van Gadkari voor ‘beledigende’ Navy

Het Congres op donderdag haalde uit naar Union Shipping Minister Nitin Gadkari voor het ‘beledigen’ van de Indiase Marine en vragen stellen hun moed en toewijding. De toelichting kwam na Gadkari zei de Marine nodig was aan de grenzen van waar terroristen sluipen en niet op Malabar Hill.

“De marine is nodig om de grenzen van waar terroristen sluipen. Waarom doet iedereen (bij de Marine) wilt verblijven in het Zuiden van Mumbai? Ze (Marine) was gekomen om mij te vragen voor een perceel (van de grond). Ik zal niet eens een centimeter van het land,” de minister zei op een openbaar evenement in Mumbai in de aanwezigheid van de Westerse Marine Commando chief Vice-Admiraal Girish Luthra.

LEES OOK: het niet geven van een inch in het Zuiden van Mumbai voor de Marine behuizing: Nitin Gadkari

Het aanroepen van de toelichting schande en onacceptabel, Congres nationale woordvoerder Randeep Surjewala zei de pseudo-nationalistische BJP nu wilde de uitgifte van certificaten van trouw aan de strijdkrachten. “Minister Nitin Gadkari beledigd de Indian Navy en ondervraagd hun moed en toewijding. Pseudo-Nationalistische BJP wil nu voor de uitgifte van certificaten van ‘loyaliteit’ aan de indiase strijdkrachten,” Surjewala getweet.

Gadkari blijkbaar was boos op de Marine besluit tot weigeren van toestemming voor een drijvende steiger in de Malabar Hill vorige week. “Ik hoorde dat u een (Marine) gaf een verblijf aan de drijvende steiger plan op Malabar Hill, ondanks het krijgen van de high court knipoog,” Gadkari zei.

Voor al het laatste India Nieuws, download Indian Express App

© IE Online Media Services Pvt Ltd