TMC te blijven vechten tegen Aadhaar: Derek O ‘ Brien

0
40

TMC-Leider Derek O ‘ Brien (Express Foto: Praveen Jain)

Gerelateerd Nieuws

  • Nu Aadhaar nodig is voor de indiening van de PILs: Madras HC

  • Er is een georkestreerde campagne te belasteren Aadhaar: Nandan Nilekani

  • Aadhaar Van Onrecht

De Mamata Banerjee-led Trinamool Congres (TMC) zei vandaag dat het zou blijven “bloot” verschillende Aadhaar kaart-gerelateerde problemen en dragen op haar strijd tegen de centrale regering te verplaatsen in en buiten het Parlement.

In een verklaring, TMC MP Derek O ‘ Brien zei dat zijn partij zou zijn “persistent” in haar protest tegen Aadhaar kaart. “Uit de mededelingen in het Parlement te vragen in het vragenuur en Mamata Banerjee’ s publieke verklaringen, de Trinamool Congres heeft blootgesteld Aadhaar kaart problemen. We won ‘ t stop. De All India Trinamool Congres hebben gevochten oorlog op Aadhaar dan alleen maar tweeten over het — begin, consistent en vasthoudend. In het Parlement en daarbuiten,” zei hij.

Tegengestelde koppelen van Aadhaar met mobiel nummer, West-Bengalen chief minister Mamata Banerjee eerder had gezegd dat ze niet zou voldoen aan zelfs als haar telefoon verbinding was geknapt.

De TMC heeft beschuldigd van de centrale overheid van het opleggen van een “autocratische” regel en zei dat haar partij wil “hebben om een rol te spelen, zodat de BJP is verwijderd van de macht” in het Centrum. In een TMC-fractie tegemoet vlak voor de winter sessie van het europees Parlement, Banerjee had gericht partij MPs te houden is het verhogen van het probleem om de hoek op de overheid.

TMC MPs ook de organisator van een protest in de voorkant van het standbeeld van Mahatma Gandhi in het Parliament House, terwijl in de Rajya Sabha TMC lid Sukhendu Sekhar Roy had gegeven een aankondiging voor een korte duur discussie over de kwestie en ook de kwestie.

Voor al het laatste India Nieuws, download Indian Express App