Ingen Padmavat screening i Rajasthan, hennes verdighet på spill: Vasundhara Raje

0
59

Padmavat screening: I et brev til Union Informasjon og Kringkasting Statsråd Smriti Irani i November, Vasundhara Raje oppfordret at filmen skal ikke frigis uten “nødvendige endringer”.

Relaterte Nyheter

  • Padmavat: CBFC chief Prasoon Joshi avviser rapporter om 300 kutt i filmen

  • Padmavat vs PadMan og andre Bollywood-box office sammenstøt i 2018

  • Padmavat vs Pad Mann på Jan 25, men la oss sette en periode på de gamle vitser

Dager etter Central Board of Film Sertifisering (CBFC) ryddet utgivelsen av filmskaper Sanjay Leela Bhansali er Padmavati, med flere kutt og en endring i tittelen til Padmavat, Rajasthan Chief Minister Vasundhara Raje kunngjorde mandag at filmen ikke vil bli vist i staten.

“Filmen vil ikke bli vist i noen kino sal i staten. Samsara Padmini er offer er forbundet med ære, selvfølelse og stolthet av staten, så Samsara Padmini er ikke bare en historie kapittel for oss, men det er vår selvfølelse. Vi vil ikke tillate henne verdighet å bli såret uansett,” CM sa i en uttalelse.

Om at beslutningen ble tatt om å “respektere følelsene til publikum i staten”, Raje instruert Hjem Statsråd Gulab Chand Kataria for å sikre at filmen er ikke vist i staten.

Mens CBFC har fjernet filmen, det er ingen offisiell uttalelse ennå på sin utgivelsesdato. Å sitere industrien kilder, en PTI rapport sa på mandag at det var sannsynlig å bli utgitt 25. januar. Filmen var tidligere planlagt å bli lansert 1. desember.

I et brev til Union Informasjon og Kringkasting Statsråd Smriti Irani i November, Raje oppfordret at filmen skal ikke frigis uten “nødvendige endringer”. Hun sa en komité med “kjente historikere, film personligheter og medlemmer av samfunnet skadelidende” bør være innrettet for å diskutere den historien i detalj.

Den CBFC deretter invitert et panel av eksperter, og foreslåtte endringer. Men, Shri Rajput Karni Sena (SRKS), Shri Rashtriya Rajput Karni Sena (SRRKS), Shri Rajput-Hus og andre antrekk krevde at filmen skal bli utestengt.

Å hevde at komiteen medlemmer som har anmeldt filmen hadde funnet flere “feil”, SRKS state president Mahipal Singh sa: “det er ingen grunn til å slippe filmen.”

Sukhdev Singh, SRRKS nasjonal president, truet med vold og hærverk av kinosalene hvis filmen er utgitt.

I mellomtiden, SRKS grunnlegger patron Lokendra Kalvi har annonsert en protest i Chittorgarh på januar 27 til å motsette seg utgivelsen av filmen.

For alle de nyeste India Nyheter, last ned Indian Express App