Siddaramaiah bespot Yogi Adityanath over ‘honger doden’, TOT CM herinnert hem aan ‘boer zelfmoord’

0
38

Het aanpakken van een BJP-rally in Karnataka, Yogi Adityanath zei de ogen van de BJP nummers in Karnataka heeft herinnerd Siddaramaiah dat “hij is ook een Hindoe”.

Gerelateerd Nieuws

  • Madrasa ‘ s genereren terroristen: Uttar Pradesh Shia waqf raad van bestuur chief

  • Het congres beschuldigt Yogi Adityanath van het uitlokken van ‘gemeenschappelijke passies’

  • Als Rahul, Siddaramaiah realiseert hij is Hindoe, zegt Yogi Adityanath

Spottende Yogi Adityanath over meldingen van vermeende “honger doden” in Uttar Pradesh, Karnataka Chief Minister Siddaramaiah zondag uitgenodigd zijn tegenhanger van het bezoek een van de Indira Kantines en rantsoen winkels in de staat om te leren hoe om te gaan met het probleem.

In zijn tweet gastvrije TOT de Chief Minister, Siddaramaiah schreef: “ik welkom UP CM Shri @myogiadityanath naar onze staat. Er is veel dat je kunt leren van ons Sir. Wanneer u hier terecht bij een van Indira Kantine en een rantsoen winkel. Het zal u helpen om het adres van de honger doden soms gemeld van de staat.”

In een tongue-in-cheek antwoord, Yogi Adityanath, die in Karnataka om een BJP rally zondag, beweerde dat de boer zelfmoorden in de staat was het hoogst onder Siddaramaiah het regime. Adityanath toegevoegd dat, zoals TOT Chief Minister, heeft hij gewerkt voor “ongedaan maken van de ellende en wetteloosheid ontketend door je bondgenoten”.

“Dank je voor het welkom @siddaramaiah ji. Ik hoorde aantal boeren plegen zelfmoord in Karnataka, was het hoogst in uw regime, en niet te vergeten de vele doden en de overdracht van eerlijke officieren. Als CM ik ben bezig om het ongedaan maken van de ellende en de wetteloosheid ontketend door je bondgenoten,” hij getweet.

Het aanpakken van een BJP rally eerder op de dag, Adityanath zei de ogen van de BJP nummers in Karnataka heeft herinnerd Siddaramaiah dat “hij is ook een Hindoe”.

“Karnataka de eerste minister zegt dat hij ook een Hindoe. Het is het gezicht van onze nummers, dat is hem eraan te herinneren van de Hindutva. Als Rahul Gandhi, hij is nu realiseert hij is een Hindoe,” zei hij.

Hij zei ook dat de staat moet de BJP in de macht, terwijl de partij is de uitspraak van het land.

Voor al het laatste India Nieuws, download Indian Express App

© IE Online Media Services Pvt Ltd