LIVE UPDATES: BJP chief Amit Shah om te beginnen poll campagne in het Noordoosten van vandaag

0
44

BJP chief Amit Shah wordt verwacht om campagne te voeren in de drie staten van Meghalaya, Tripura en Nagaland. (Express Photo/Praveen Jain)

Gerelateerd Nieuws

  • Amit Shah belooft 7e betalen paneel salaris Tripura govt personeel

  • Karnataka polls: Amit Shah vraagt de leiders af te zien van de naamgeving verkiezing van kandidaten

  • Tijd voor de mensen van Tripura om een einde te maken aan de Communistische overheersing, zegt Amit Shah

Als verkiezingen naderen in de noordoostelijke staten, BJP chief Amit Shah is helemaal klaar om te beginnen poll campagne van Meghalaya op zaterdag. Na succesvol te zijn in de onlangs afgesloten Gujarat en Himachal Pradesh Montage, de verkiezingen, de partij zal kijken naar de consolidatie van haar positie in Meghalaya, Tripura en Nagaland. Shah begint zijn campagne van Tikrikilla gelegen in Garo Heuvels, Meghalaya CM Mukul Sangma het bolwerk. De BJP streeft ernaar om minimaal 40 zetels in de 60-lid van de wetgevende vergadering in Meghalaya. Shah wordt verwacht om campagne te voeren in de drie staten van Meghalaya, Tripura en Nagaland.

Op 7 januari Shah zal worden in CPM bastion Tripura. Hij verwacht dat het rally ‘ s in Ambassa en Udaipur in de staat. De BJP leider zal naar verwachting ook een bezoek Nagaland waar hij het adres van een ander openbaar rally.

Eerder vorige maand, UUR Narendra Modi een bezoek aan de twee staten van Meghalaya en Mizoram en lanceerde een aantal ontwikkelingsprojecten. In Mizoram, hij opende de 60 MW Tuirial waterkracht project overwegende dat in Meghalaya, de Minister-president ingehuldigd de Shillong-Nongstoin-Rongjeng-Tura weg.

Hier zijn de LIVE UPDATES:

4.49 uur:

8: 30 uur: Amit Shah vangt aan zijn verplichtingen in het Noord-Oosten door het aanpakken van een openbare vergadering op 12:00 pm. Hij zal ook de oprichting van de staat BJP-kantoor in de hoofdstad van de staat, Shillong om 4 uur.

Voor al het laatste Noord-Oost India Nieuws, download Indian Express App