Donald Trump slams ‘Vuur en Woede’ auteur Michael Wolff, noemt hem ‘totaal verliezer’

0
117

Exemplaren van het boek “Vuur en Woede: In de Bazuin van het Witte Huis” van auteur Michael Wolff op het Boek Cultuur book store in New York (Reuters)

Gerelateerd Nieuws

  • Alle landen moeten ontkennen van terreur financiering, zegt Donald Trump in Oost-Azië-Top

  • Hilary Clinton betaald een deel voor Trump-Rusland dossier: Rapport

  • Donald Trump zegt Rex Tillerson het verspillen van tijd door het onderhandelen met Kim Jong

De AMERIKAANSE President Donald Trump op zaterdag hit uit bij Michael Wolff voor het schrijven van een “saai en onware” boek, dat maakt de beschuldigingen tegen hem en zijn administratie. In het boek Vuur en Woede: In de Bazuin van het Witte Huis, Wolff schrijft naar verluidt van een onbekwame president die niet wil om te winnen van de Presidentsverkiezingen in 2016. Het boek ook quotes voormalige White House chief strategist Steve Bannon, die eerder werd ontslagen door Trump.

“Michael Wolff is een totale loser die verhalen om te verkopen, dit is echt saai en onheuse boek. Hij gebruikt Slordig Steve Bannon, die huilde toen hij werd ontslagen, en smeekte voor zijn werk. Nu Slordig Steve heeft gedumpt als een hond door bijna iedereen. Te slecht!” Trump schreef op Twitter. De AMERIKAANSE President heeft ook gedreigd met rechtszaken tegen Wolff en Bannon.

Op vrijdag, Trump ontkende ook geïnterviewd voor het boek. “Ik toestemming Nul toegang tot het Witte Huis (eigenlijk afgewezen vele malen) voor de auteur van nep-boek! Ik heb nooit met hem spraken voor het boek. Vol van leugens, bedrog en bronnen die niet bestaan. Kijk op deze man in het verleden en kijk wat er gebeurt met hem en Slordig Steve!” Trump getweet.

Wolff, echter, stelt dat hij gesproken had met de President tijdens het werken aan het boek. “Ik absoluut sprak de president. Of hij besefte dat het een interview is of niet, ik weet het niet, maar het was zeker niet off the record”, zei hij op NBC ‘ s “Vandaag de dag” programma.

Het boek, waarvan de aftrap voor een politieke controverse, gingen op de verkoop op vrijdag, de release getrokken na gepubliceerde fragmenten van deze week verrekening van een politieke storm. De Voogd had gemeld dat Bannon beschreven een Trump Tower ontmoeting tussen Donald Trump Jr., Trump campagne assistenten en een russische advocaat als “verraad” en “patriottisch”.

Bannon, de uitvoerend voorzitter van Brietbart nieuws, werd verwijderd van zijn kantoor augustus 2017 en volgende van de Charlottesville geweld.

Voor al het laatste Nieuws, download Indian Express App