Snatching, to tilfeller av tyveri rapportert, to arrestert

0
82

I henhold til informasjon, snatching fant sted i Fase 11 når to ukjente personer snappet vesken av en kvinne, som er identifisert som Vinodh Bala (45), bosatt i Fase 11.

Top News

  • Dagen etter SC hørsel, Ayodhya varmer opp Gujarat campaign trail

  • Enkelt sagt: Hva OSS anerkjennelse av Jerusalem som Israels hovedstad betyr

  • Shruti Haasan, Michael Corsale og Kamal Haasan delta Aadhav Kannadasan bryllup festligheter, se bilder

Et TILFELLE av snatching og to tilfeller av tyveri ble rapportert i Mohali i løpet av de siste 24 timer. To personer involvert i tyveriet av noen mobiltelefoner, ble også arrestert. Politiet tjenestemenn sier etterforskningen har begynt etter at du har opprettet en sak.

I henhold til informasjon, snatching fant sted i Fase 11 når to ukjente personer snappet vesken av en kvinne, som er identifisert som Vinodh Bala (45), bosatt i Fase 11. Kvinnen i hennes klage sa at hun var nødt til å foreta en betaling til hennes hushjelp som står utenfor huset hennes, men da var hun kommer til å møte henne, to bike-borne ungdommer dukket opp, snappet henne vesken og sped unna. Vinodh Bala også fortalt politiet at vesken hennes inneholdt Rs 20 000 til cash, en MINIBANK kort og to gull kjeder. En sak ble registrert i Fase 11 politistasjon etter § 379 (tyveri) av den Indiske Straffeloven. Politiet sa jakten var på å arrestere snatchers.

Det andre tilfellet ble registrert i Fase VIII politistasjon. Klageren, Ashok Panchal, fortalte politiet at han forlot byen med familien sin for en del arbeid på November 25 men da han kom hjem 3. desember, fant han den låser av huset sitt ødelagt og noen verdisaker, blant annet gull og kostbare klær, mangler. En sak ble registrert under punkt 457 (hus forsering) og 380 (tyveri i bolig) av IPC på Fase VIII politistasjon. SHO Rajiv Kumar sa undersøkelsen har begynt.

To personer, som er identifisert som Damanpreet Singh Laddi og Santokh Singh, var angivelig involvert i å stjele mobiltelefoner. Politiet fikk et tips om at de tiltalte duo, som gikk for å selge stjålne mobiltelefoner på Sektor 68 men de ble arrestert før de kunne selge telefoner.

For alle de nyeste Chandigarh Nyheter, last ned Indian Express App