RK Nagar bypoll: Skådespelare Vishal sitter på dharna efter EG avvisar hans nominering

0
95

RK Nagar bypoll: utveckling kommer som ett slag mot den aktör som hade lämnat sin nominering på måndag under stor pompa och visa.

Översta News

  • Vi kräver skyldig hängas: Familj medlemmar av arbetaren hackad, som brändes levande i Rajasthan

  • Ambedkar raden: Mani Shankar Aiyar samtal Modi ‘neech aadmi’, PM gäller det en “Mughlai tänkesätt”

  • “Hur kan människor vara så omänskliga”: Mamata Banerjee från Rajasthan mord

Ögonblick efter Valet Kommissionen avvisade skådespelare Vishal nominering papper till tävlingen RK Nagar bypolls på tisdag, den aktör som satt på dharna en kort stund på vägen i Norr Chennai för att protestera mot att flytta. Han var bort från platsen av polisen. Den undersökning som vakthund avvisade hans papper efter påstådda oegentligheter i hans former. Särskilt de större politiska partierna som AIADMK och DMK bland annat protesterade att avvisa Vishal nominering, med hänvisning dokumentär oegentligheter. Under tiden, före detta Tamil Nadu chief minister J Jayalalithaa systerdotter Deepa Jayakumar nominering har också avvisats av EG-kommissionen för samma anledning.

Utvecklingen kommer som ett slag mot den aktör som hade lämnat sin nominering på måndag under stor pompa och visa. Vishal hade gjort en mini-turné till olika minnesmärken av statliga ledare innan han nådde val till fil hans nominering. Du anländer på en två-hjuling, Vishal hade också träffat personer från valkretsen. RK Nagar kommer att gå till valurnorna den 21 December. Läs också: EG avvisar Jayalalithaa systerdotter Deepa Jayakumar nominering med hänvisning till skillnader i sin form

Skådespelaren har varit i fokus ända sedan han tillkännagav sitt beslut att bestrida RK bypolls, en plats som har varit vakant sedan nedläggningen av J Jayalalithaa. Flytten tog flera politiska aktörer med överraskning, som har kritiserat skådespelare för hans beslut. Vishal politiska steget också fått flak från regissören Keran som hade bett honom att avgå från makten i filmen organisationer innan bestrida valet. Vishal är Generalsekreterare i Nadigar Sangam och Ordförande i Tamil Film Producenter Rådet. I ett uttalande, Vishal svarade att de påståenden som gjorts av chefen och sade att han var perfekt berättigade att bestrida valet. Han tillade vidare att han kan ha att vidta rättsliga åtgärder om grundlösa anklagelser som riktas mot honom.

För alla de senaste Indien Nyheter, ladda ner Indiska Snabb App

© DVS Online Media Services Pvt Ltd