RK Nagar bypoll: Acteur Vishal, Jayalalithaa de nicht van de nominatie papieren afgewezen door Verkiezing Commissie

0
80

De RK Nagar door de verkiezingen was noodzakelijk geworden na de dood van Chief Minister J Jayalalithaa op 5 December vorig jaar.

Gerelateerd Nieuws

  • RK Nagar bye-verkiezing: de Verkiezing Commissie laat Vishal te raden, verwerpt nominatie opnieuw

  • Jayalalithaa dood verjaardag: Het jaar na Amma

  • Acteur Vishal bestanden nominatie voor de RK Nagar bypoll, te betwisten als onafhankelijke

De Verkiezing Commissie op dinsdag afgewezen voormalige Tamil Nadu chief minister J Jayalalithaa ‘ s nicht Deepa Jayakumar de nominatie van Chennai R K Nagar na enkele verschillen werden gevonden in haar vorm, gemeld ANI. Acteur Vishal de nominatie werd ook verworpen door de poll waakhond voor dezelfde reden, waarna hij zijn toevlucht tot dharna. Spreken persbureau ANI, Jayakumar zei: “Er is een kolom waar praten we over de erfenis van eigendom en ik heb gezegd dat. Het is niet verplicht. Dat is niet een reden genoeg om te weigeren deze toepassing. Alle andere informatie die ik heb gegeven zijn perfect.”

Een ambtenaar vertelde APK: “Zowel hun nominaties zijn verworpen. Krijgen We de volledige details later…het is een quasi-gerechtelijke proces.”

Deze ontwikkeling komt uren na Tamil Nadu Deputy Chief Minister O Panneerselvam (OPS) diende een protest in de Delhi High Court over richting over de ‘hoed’ verkiezing van het symbool. Panneerselvam, in zijn toepassing, vroeg de rechter niet door te geven om in een memorie ingediend door rebel AIADMK factie TTV Dinakaran zonder het horen van beide partijen, ANI gemeld.

De Hoge Hof had op maandag ontslagen de interim pleidooi van Dinakaran te krijgen ‘hoed’ symbool toegewezen voor RK Nagar bypoll. Lees ook: Acteur Vishal zit op dharna na EG verwerpt zijn nominatie

Ondertussen, de Tamil Nadu regering vandaag gezegd 21 December zal worden verklaard als een ‘public holiday’ voor de bypoll-gebonden Radhakrishnan Nagar (R K) Nagar). Een Openbare (Diversen) – Departement om aldus een bericht zal worden gepubliceerd in de staat staatscourant in dit verband.

De RK Nagar door de verkiezingen was noodzakelijk geworden na de dood van Chief Minister J Jayalalithaa op 5 December vorig jaar. Het indienen van nominaties is afgesloten op 4 December en de telling is op 24 December. Ook evms, samen met VVPAT zal worden gebruikt in de bypoll. De bypoll werd gehouden in April, maar het werd geannuleerd te midden van beschuldigingen van corruptie en de kosten van het omkopen van kiezers.

Na de dood van de Jayalalithaa, meerdere facties van de partij ontstaan, staking vordering tot haar nalatenschap. De polls zijn een test voor de onlangs unified uitspraak AIADMK factie, als de zetel is van de partij sinds 2011. In de tussentijd, de bypoll zal ook een test voor Dinakaran, die probeert te behouden houd van de leden van de partij trouw aan Sasikala.

Ondertussen, voor de AIADMK, het presidium voorzitter E Madhusudhanan zal de partij kandidaat voor Radhakrishnan Nagar bypoll in Chennai. Madhusudhanan is een senior leider in de O Panneerselvam kamp. Hij werd naar verluidt lobbyen sterk tegen de keuzes van Palaniswami en zijn ministers voor de RK Nagar stoel.

Voor al het laatste India Nieuws, download Indian Express App

© IE Online Media Services Pvt Ltd