Rahul Gandhi alleen geldig kandidaat in de strijd, klaar om de volgende Congres president

0
73

Het congres vice president Rahul Gandhi voor zijn benoeming papier voor de post van de partij president op aicc kantoor in new delhi op maandag.Express in het nieuws door Anil Sharma.04.12.2017

Gerelateerd Nieuws

  • Interactie aan de universiteit van Princeton University: Cong mislukt, PM ook falen op werk voor, zegt Rahul Gandhi

  • Sonia: Maharashtra te herzien probleem
  • AAP nu de ogen Amethi,plannen ‘Jhadu Chalao Yatra’

Een dag na het Congres vice president Rahul Gandhi ingediend voordracht voor de post van partij-voorzitter, voorzitter van het Congres centrum verkiezing autoriteit M Ramachandran op dinsdag gezegd in een onderzoek melden dat Gandhi is alleen geldig voorgedragen kandidaat voor de organisatie verkiezingen, als alle van de in totaal 89 nominatie papers voorgesteld zijn naam.

“Een totaal van 89 nominatie papieren, alle voorstellen van de naam van Shri Rahul Gandhi zijn ontvangen. Deze nominatie artikelen hebben betrekking op alle staten,” zei Retourneren Officer Mullappally Ramachandran, een Lok Sabha MP, die een vurig voorstander van regels en buitenland organisatorische verkiezingen in de partij.

“We hebben onderzocht elke nominatie papier en alle gevonden van de 89 papieren geldig. Er is nu alleen een geldig voorgedragen kandidaat d.w.z. Shri Rahul Gandhi links in de strijd voor de Verkiezing van het Congres de president, ‘ zei hij in het rapport.

Als Rahul versnellingen-up over te nemen, verschillende veteraan Congres leiders hebben gezegd dat hij moet volgen, zijn moeder is het pad van de besluitvorming en aansturing van de organisatie met consensus.

De Gandhi scion heeft geestdriftig begonnen met het omarmen van de politieke arena, zoals blijkt in zijn stijgende Twitter populariteit en de menigte verdringt te zijn rally ‘ s in Gujarat. Van geestige kritiek op selfies met kinderen, Gandhi heeft nog nooit zo veel stokt de schijnwerpers in zijn 13-jarige politieke carrière.

De verkiezing van Rahul Gandhi als het Congres chief is op handen, maar zal hij in staat zijn om de partij te zijn glorie dagen nog te zien. Het Congres op maandag vrijgegeven van haar manifest voor de Gujarat Montage polls met een focus op Patidars, jongeren en kleine handelaren.

Voor al het laatste India Nieuws, download Indian Express App

© IE Online Media Services Pvt Ltd