Politimann skyter mot kone, hennes søster, dreper selv

0
91

Representativt Bilde

Top News

  • Bigg Boss 11: Hina sier jeg Elsker Deg til Rocky, ber ham om å ta henne hjem, se video

  • Vi krever skyldig bli hengt: Familie medlemmer av arbeideren hacket, brent levende i Rajasthan

  • Nia Sharma blir nest mest sexy Asiatisk kvinne; her er en titt på hennes beste mote øyeblikk

En Assistent Sub-Inspektøren angivelig skutt seg selv døde tirsdag morgen på sin residens i Manesar etter skyting på sin kone og svigerinne, politiet sa. Ifølge politiet, hendelsen skjedde rundt 7 am på kvartalene i National Security Guard (NSG) camp i Manesar. “Jitender Kumar var med BSF og hadde blitt lagt ut her på deputation for rundt ett og et halvt år,” sa Ashok Kumar, DCP (Sør).

Den 34-år gamle avdøde angivelig brukt sin tjeneste revolver til å skyte kona, Guddan Yadav (29) og svigerinne, Khushboo (18), før du tar seg selv i nakken. Hans to barn — en to år gammel sønn og en åtte år gamle datter, som også var i kvartalene på den tiden, unnslapp uskadet.

Politiet sa Yadav, som har fått en kule skade på hennes bryst, og Khushboo, som ble skutt i magen, ble operert tirsdag ettermiddag. “ASI døde på stedet, mens Yadav og Khushboo ble kjørt til Rockland Sykehus med andre beboere som ble varslet av lyden av skuddene. De er ute av fare,” sa Dharambir Singh, ACP (Manesar).

For alle de nyeste Byene Nyheter, last ned Indian Express App