Kanpur civic resultaten van de opiniepeiling 2017: BJP aan de leiding met het Congres op sleeptouw

0
69

Volgens de laatste rapporten, de BJP aan de leiding in Kanpur, met het Congres te vallen in de tweede positie. (Express foto door Vishal Srivastav/Bestanden)

Top Nieuws

  • Tiger Zinda Hai song Dil Diyan Gallan: Salman stelt Katrina in de zoetste manier

  • Waar stembriefjes werden gebruikt, BJP stemmen omlaag, zegt Akhilesh Yadav

  • UIDAI antwoord op de grap over Ivanka Trump komt naar India om Aadhaar kaart bladeren Twitterati niet onder de indruk

Het tellen van de Uttar Pradesh burgerlijke polls 2017 is aan de gang in de staat. De verkiezingen werden gehouden in drie fasen voor 652 stedelijke instanties. Deze gemeentelijke verkiezingen wordt gezien als een test voor de Yogi Adityanath-led BJP regering in de staat die is gekomen onder zware kritiek van de Oppositie voor zaken met betrekking tot governance beleid. Met de aankomende Vergadering van de verkiezingen in de staat Gujarat, de BJP de moed zal worden gebracht door middel van een extra test.

Volgens de laatste rapporten, de BJP aan de leiding in Kanpur, met het Congres te vallen in de tweede positie. In de civic polls van 2012 in Kanpur, de BJP had gewonnen 27 zetels, gevolgd door het Congres met 27 zetels, op een totaal van 110 wijken, gevolgd door 63 zetels hebben opgeëist door kandidaten van andere partijen.

LEES | TOT civic resultaten van de verkiezing 2017 Live Updates: Tellen aan de gang, lakmoesproef voor Yogi Adityanath-led BJP govt

Dit is de eerste keer dat een chief minister campagne gevoerd voor de gemeenteraadsverkiezingen, als Adityanath zelf bevorderd de partij over 16 verschillende municipalties.

De hoofdstad van Lucknow is ingesteld om te kiezen de eerste vrouw die de burgemeester als de stoel is gereserveerd voor een vrouwelijke kandidaat van deze tijd. De BJP is in de lead in Lucknow met Sayunkta Bhatiya te hebben opgedaan kilometers door 5455 stemmen, gevolgd door Samajwadi Partij Meera Vardhan, op basis van de eerste ronde van het tellen.

Ondertussen, in Saharanpur, BSP ‘s Fazalur Rehman is toonaangevend met een marge van 3.000 stemmen na zes ronden van het tellen, met BJP’ s Sajeev Walia op de tweede plaats.

Voor al het laatste India Nieuws, download Indian Express App