Chhattisgarh förbud kex i sex städer under vintern

0
75

Högre statliga tjänstemän har hävdat att fortsatta ansträngningar har lett till en minskning av halterna i staten, särskilt i Raipur.

Översta News

  • Tiger Zinda Hai låten Dil Diyan Gallan: Salman Khan föreslår Katrina Kaif i ljuvaste sätt

  • Bigg Boss 11 2 December Helg Ka Vaar skriftliga uppdateringar: Salman och Katrina spela roliga spel innan du släpper Tiger Zinda Hai sång

  • Det unearths läkare-medicinskt centrum nexus i Bengaluru; Rs 100 crore svarta pengar upptäckt

Den Chhattisgarh regeringen har gått en order som förbjuder användningen av smällare i sex stora städer i staten under vintern. Den ordning, som antogs av statliga miljöministeriet och Chhattisgarh Miljö Bevarande Styrelse, kommer att vara i kraft från och med den 1 December till den 31 januari och förbudet kommer att vara i kraft under den period varje år, CECB sagt.

CECB-tjänstemän sade den ordning som kommer att gälla i Raipur, Bilaspur, d ‘ urg, Bhilai, Raigarh och Korba. En CECB släppa sade att de beställningar som har meddelats distriktet samlare och superintendenter av polisen och en av de sex distrikten.

Högre statliga tjänstemän har hävdat att fortsatta ansträngningar har lett till en minskning av halterna i staten, särskilt i Raipur. Delstatens huvudstad var en av de mest förorenade städerna i landet redan för två år sedan men luftkvaliteten har förbättrats avsevärt, enligt CECB data.

För alla de senaste Indien Nyheter, ladda ner Indiska Snabb App