G B Bukse college utestengt fra innrømme studenter

0
81

‘Allerede tatt 200 studenter’

All India Rådet for Teknisk Utdanning (AICTE) har sperret GB Bukse Engineering College (GBPEC) fra innrømme studenter for studieåret 2017-18 siden det har unnlatt å sende inn en garanti rapport om “mangler” pekte ut av en komité som hadde sagt høgskolen mangler grunnleggende infrastruktur.

Standard Appellate Committee (SAC), satt opp av apex organ for teknisk utdanning, i sin rapport på September 20 fant at fasiliteter som forskningslaboratorium, syke rom, rektor quarters, felles rom for både kvinner og menn var ikke til stede i skolen, og at hostel anlegget ikke var tilgjengelig.

En showcause merknad, datert oktober 11, og signert av director of AICTE, heter det, “Siden institute representanter har ikke sendt samsvar rapport… komiteen anbefaler ingen adgang for den årlige år 2017-18.” Det sa også at “fortsatte mangler ville påvirke kvaliteten på utdanning”.

De SAC hadde også sagt visse områder — inkludert seminar hall, klasserom, laboratorier, kantine, toaletter — syntes å ha “mindre” plass. Ved den tid fikk varsel, hadde høgskolen allerede registrert 200 studenter, Joshil K Abraham, HOD, Humaniora og Applied Sciences, sa han. “Det kan være et risikabelt situasjonen for studenter,” sa han.

De SAC rapporten, sa også dokumenter, for eksempel en person med sertifikat og strukturell stabilitet sertifikatet ikke var presentert for komiteen, og at landet dokumenter og godkjent bygning dokumenter ble også “ikke tilgjengelig”. Elevene og lærerne på skolen har allerede vært protestere for en campus siden Mars. Protesten ble kalt av 29. April etter Chief Minister Arvind Kejriwal innrømmet at det var en “gyldig tilfelle av korrupsjon og sa: det land som hører til GBPEC ville bli gitt tilbake til dem.

Men, det har vært noen fremgang på den fronten ennå. “Snart etter at denne uttalelsen, han gikk tilbake på sine ord, og hevdet han hadde sagt noe slikt. Vi har nå anlagt en stevning underskriftskampanje i Delhi High Court gjennom vår advokat abonner via rss-Bhushan, som vil komme opp for å høre på mandag,” sa Abraham.

GBPEC Rektor O P Graham sa: “hadde Vi vist alle dokumenter til de SAC, men de gjorde ikke akseptere land-dokumentet fordi det er ikke i navnet på college, men i navnet til Delhi regjeringen. Vi har alle våre dokumenter på plass. Noen lærer er bevisst prøver å skape problemer.”

For alle de nyeste Utdanning Nyheter, last ned Indian Express App