Air purifier beslutningstakere puste lett i forurensning

0
84

Air purifiers beslutningstakere som Blueair, Eureka Forbes, Panasonic India og Skarpe satser stort på sesongen.

Relaterte Nyheter

  • Delhi forurensning: Top air purifiers å vurdere pris i India

  • Delhi forurensning LIVE oppdateringer: Gratis reise-i alle DTC, cluster busser under odd, selv, sier samferdselsminister

  • Arvind Kejriwal govt bør gi tilskudd til Haryana bønder til å stoppe halm brenning: Anil Vij

Med luftkvalitet forverrede til alarmerende nivåer post Diwali, air purifier beslutningstakere er ute etter å tjene penger på den muligheten, og forventer en betydelig økning i salg denne sesongen. Air purifiers beslutningstakere som Blueair, Eureka Forbes, Panasonic India og Skarpe satser stort på sesongen.

“Med luftkvaliteten i ferd med å svekkes og luftforurensning være en konstant snakkis, siste 2-3 dager etterspørselen og Blueair salg per dag har nesten gått opp 50 ganger siste uke,” en Blueair talsmann fortalte PTI. Han sa videre at November forventningene er tre ganger siste måned, og det er en 100 prosent vekst i løpet av det siste året.

Luftkvaliteten i Delhi-NCR har vært på sesongens verste for de siste par dagene som en kombinert effekt av røyk fra brenning av halm og fuktighet slått regionen inn i en “gass-kammer” å forlate folk gisper.

Panasonic India Business Head Purifiers og SHA Syed Moonis Alvi sa forurensningsnivåene har nådd alarmerende nivåer og air purifiers er vitne til en bemerkelsesverdig økning i salg, og selskapet er rettet mot rundt Rs 12-15 crore salg i løpet av denne perioden.

“Som Nord-India bidrar nesten 80 prosent til industri salg, markedet vil fortsette å være dominert av t-baner, med Delhi–NCR å være den viktigste handlingen sted,” la han til. Eureka Forbes MD og administrerende DIREKTØR Marzin R Shroff sa: “Over hele landet, og etterspørselen av air purifiers har vært en betydelig økning vise måned-til-måneders vekst, på grunn til å forringe luftkvaliteten i India.” Salg av air purifiers ved Eureka Forbes har sett en økning på nesten 80 prosent i siste måned i seg selv, la han til.

Åndedrettsvern maker 3M India er også å se på økning i salget på grunn av økende forurensning-nivåer som brutt tillatt standarder av flere ganger. “På grunn av den forverrede luft kvalitet over hele landet og spesielt i Delhi og områdene rundt, og vi ser en trend til økt bruk blant folk fra alle turer i livet,” 3M India Ledende General Manager, Personlig Sikkerhet Divisjon Nandakumar sa.

Delhi våknet opp til alvorlig luftkvalitet i dag under et teppe av tykk dis, som forurensningsnivåene brutt tillatt standarder og real-time forurensning skjermer vises urovekkende høye konsentrasjonen av PM 2,5 og PM 10. Den raske fall i luften kvalitet og synlighet begynte siste kvelden selv som fuktighet kombinert med miljøgifter innhyllet byen i et tykt dekke av dis.

Skarpe forretningssystemer President-Consumer Electronics Divisjon Kishalay Ray sa det ligger i menneskets natur å holde den nødvendige handling venter til siste øyeblikk og gjeldende forurensning har vært på avtrekkeren for forbrukerne å kjøpe air purifiers. “Siste år i løpet av første uken av November, vi solgt over 7000 air purifiers. Årets sesong har nettopp startet, og vi ser svært svært sterk vekst,” la han til.

For all den nyeste Teknologien Nyheter, last ned Indian Express App