Vijf jongeren uit Doaba gaan missen, terwijl op hun weg naar ONS

0
65

Inderjit Singh, Gurdeep Singh en Sarabjit Singh op hun weg naar de VS.

Top Nieuws

  • MS Dhoni dansen op Desi Boyz, vrouw Sakshi kan niet stoppen met lachen, kijken naar video

  • Meer dan 2,4 miljoen namen te worden verstuurd naar de Mars in 2018: NASA

  • Draai in Ryan school moordzaak: CBI aanhoudt klasse XI student voor naar verluidt het doden van Pradyuman

Vijf jongeren uit Doaba zijn verdwenen, terwijl op hun weg naar Amerika. Hun families die beweerden dat ze voor het laatst sprak tot hen op 2 augustus. Ze kwam bij de politie en beweerde dat ze bedreigd werden door een agent die vergemakkelijkt het reizen meer geld te betalen.

“Mijn broer samen met twee jongeren hadden een huis op 27 Mei van dit jaar en agent van Mehandipur dorp had ons verteld dat hij zal bereiken in de verenigde staten in 5 dagen, maar als we sprak met mijn broer voor het laatst op 2 augustus was hij nog op weg naar de verenigde staten,” zei Satwinder Kaur, de zus van Inderjit Singh (22) van Abdullapur dorp Mukerian sub-Divisie in Hoshiarpur district, het toevoegen van die agent heeft gedreigd hen nu.

Ze zocht ook het helpen van buitenlandse Zaken Minister Sushma Swaraj en Punjab Chief Minister Kapitein Amarinder Singh.

Een bedrag van Rs 12 lakh elke was naar verluidt betaald door de vijf jongeren als de vooraf aan drie agenten hen helpen bij het bereiken van de VS. De agenten zijn nu veeleisende gezinnen tot het betalen van de resterende Rs 23 lakh.

Satpal Kaur, de moeder van Sarabjit Singh (26) van Porika dorp in Mukerian, zei dat haar zoon was gegaan, samen met Inderjit en dezelfde agent hem gezonden had. “Ik kreeg een telefoontje van de agent op 2 augustus die feliciteerde me dat mijn zoon had bereikt in de VS en vroeg me om klaar te zijn resterende Rs. 23 lakh klaar als Rs. 12 lakh vooraf was al betaald,” zei ze.

Onder de andere jongeren die ging naar verluidt ontbreekt zijn Gurdeep Singh van Bianpur dorp in Mukerian, Navdeep Singh (19) van Talwandi Mana en Jaspreet Singh van Bhadhal Bet dorp van Kapurthala wijk. Pargat Singh, de vader van Navdeep zei dat de afgelopen drie maanden de jongens nog niet in contact geweest met hen.

Voor al het laatste India Nieuws, download Indian Express App