Manmohan lese skript skrevet av andre som Rahul: Ravi Shankar Prasad

0
72

Singh og Gandhi må være tale om 10 år av forrige UPA regjeringen, når utbredt korrupsjon hadde plaget landet, Prasad sa. (Fil Bildet)

Top News

  • Generelt taler for mye

  • Pradyuman Thakur mord tilfelle blir med en liste med flere andre ‘feilslått-up’ undersøkelser

  • Delhi kamper smog: Odd-selv tilbake, skoler stengt; AAP ber Kongressen, BJP å holde politikken til side

 

Treffer tilbake på Manmohan Singh for terming demonetisation som “organisert tyvegods” og “legalisert plyndring”, Union minister Ravi Shankar Prasad i dag, sa den tidligere statsministeren “syntes å være å lese skript som er skrevet av noen andre, akkurat som Kongressen vice president Rahul Gandhi”. Singh og Gandhi må være tale om 10 år av forrige UPA regjeringen, når utbredt korrupsjon hadde plaget landet, sa han.

Manmohan Singh, som var i Ahmedabad tidligere tirsdag beskrev BJP-ledede regjeringen demonetisation trening som en hensynsløs trinn og sa opphugging høyere verdi valuta merknader ble organisert tyvegods og legalisert plyndring. “Dette er ikke Manmohan Singhji språk,” Minister for Lov og Rettferdighet fortalte reportere reagerer på Singh ‘ s kritikk av noteban.

“Manmohan Singhji har sagt at merk forbudet ble en dacoity. Dette er ikke Manmohan Singhji språk,” la han til. “Han var Statsminister i 10 år og var en mann av få ord. Dette er ikke hans språk. Så det ser ut til at som Rahul Gandhi, noen er å skrive manuset til Manmohan Singhji i dag,” Statsråden sa.

“Veien Manmohan Singhji og Rahul Gandhi er sett, de er å huske 10 årene av forrige UPA regjeringen,” Prasad sa.

For alle de nyeste India Nyheter, last ned Indian Express App