Donald Trump namen Eric Hargan als waarnemend Secretaris-Gezondheid

0
54

De AMERIKAANSE President Donald Trump. AP/PTI

Top Nieuws

  • Zelf-rijdende auto ‘ s nog niet klaar, hoewel Californië road regels kan stellen trend

  • Verkiezing Nalaten: EG kondigt poll data voor Himachal Pradesh, maar niet voor Gujarat

  • VIDEO: Topless vrouw vermoord na het inslaan van het hoofd op de lamp te plaatsen na het hangen van rijdende auto

President Donald Trump heeft benoemd Eric Hargan als waarnemend Secretaris van Volksgezondheid en Human Services (HHS), het Witte Huis dinsdag gezegd. Hargan is momenteel adjunct-secretaris van de HHS en eerder geserveerd op Trump de overgang van team HHS. De benoeming komt volgende Tom Price het ontslag als HHS Secretaris vorige week over zijn gebruik van dure privé-charter-vliegtuigen voor de overheid het bedrijfsleven.

De AMERIKAANSE Food and Drug Administration Commissaris Scott Gottlieb, beschouwd als een potentiële opvolger van de Prijs, zei dinsdag dat hij geloofde dat hij het beste kon dienen de Bazuin administratie in zijn huidige rol.

Voor al het laatste Nieuws, download Indian Express App