T-mat på tur til fordel for Ola, Uber, vil lansere satyagraha: AAP

0
72

Aam Aadmi partiets Delhi enhet convenor Gopal Rai søkte også å avkrefte påstanden om at billettprisen turen ble gjort for å kutte ned T-tap, og sa at hvis de reiser tariffer øke, dette vil ha en direkte innvirkning på ridership. (Express-Fil Bildet)

Top News

  • Motorola Moto G5S Plus gjennomgang: Dual bak kameraene er her, men de leverer?

  • India mot Ghana fotballkamp LIVE SCORE og oppdateringer, FIFA Under 17 vm 2017: India angrep tidlig i første halvdel

  • Intel forsøker å selge ytelse av nye 8. gen-prosessorer, men det er ikke lett

Den AAP kunngjorde i dag lanseringen av et city-wide protest mot T-billettpris tur, og hevdet at beslutningen om å heve tariffer ble tatt av Sentrum til “nytte” radio cab operatører. Aam Aadmi partiets Delhi enhet convenor Gopal Rai søkte også å avkrefte påstanden om at billettprisen turen ble gjort for å kutte ned T-tap, og sa at hvis de reiser tariffer øke, dette vil ha en direkte innvirkning på ridership.

Han sa AAP vil lansere en “satyagraha” til å kreve en tilbakeføring og protest utenfor alle T-banestasjoner i morgen og vil gherao Nirman Bhawan, office of the Union byutvikling Departementet, på torsdag. “Modi regjeringens beslutning om å vandre i billettprisen er uheldig og tatt med fiendskap. De (UD departementet) sier at Metro kjører inn tap, men dette er ikke sant. Hvordan kommer tap i gang montering siden siste år,” Rai fortalte reportere.

Han sa tross glødende innsats som er gjort av myndighetene i Delhi for å stoppe billettpris tur, inkludert å uttrykke sin vilje til å dele den operative kostnader, Sentrum har gått videre med de foreslåtte billettpris tur. “Økning i billettprisen er ikke å demme opp for tapene, men det ser ut til at den viktigste formål er å gagne Ola og Uber (radio cab operatører). Billettprisen turen videre congest Delhi og økt forurensning,” Rai lagt til.

AAP MLAs har vært å øke problemet i Delhi Lovgivende Forsamling og en oppløsning til å motsette seg foreslåtte tur, ble vedtatt av Huset også. Turen, som kommer fem måneder i det siste, vil påvirke alle commuter av mass rapid transit som reiser utover 5 km, mens reiser som faller i 2-5 km avstand skive vil koste Rs 5 mer.

Den reviderte mat struktur vil være: opp til 2 km — Rs 10, 2 til 5 km — Rs 20, 5 til 12 km — Rs 30, 12 til 21 km — Rs 40, 21, 32 km — Rs 50, og for reiser utover 32 km — Rs 60.

For alle de nyeste Delhi Nyheter, last ned Indian Express App