Rahul Gandhi närvarande endast på Twitter: BJP

0
67

“Rahul Gandhi är bara på Twitter. Hans politik är begränsad till tweets. Om du har massa stöd, då tweets är en symbol för styrka, men gör politiken genom tweets är politisk konkurs.”

Relaterade Nyheter

  • Rahul Gandhi ‘s kommentar som söker kvinnor i män’ s hockey match, säger RSS-ledare

  • GST kommer att ses över när det Rahul Gandhi blir PM: UPP Kongressen chief Raj Babbar

  • I Gujarat, Rahul Gandhi anklagar PM Modi av att “sälja drömmar för att de fattiga”

BJP idag skojat med Rahul Gandhi, säger att det har vunnit överallt Kongressen ledare har kämpat och hävdade att hans närvaro var bara på Twitter. Eu-minister Prakash Javadekar också hänvisas till att hans parti prestanda i det lokala kroppen omröstningar i Maharashtra och Gujarat för att hävda att det var folkets val för utveckling i hela landet.

Javadekar gjorde bakgrund av Kongressen vice president kampanj i Gujarat, säger BJP vann vart han än gick. “Rahul Gandhi är bara på Twitter. Hans politik är begränsad till tweets. Om du har massa stöd, då tweets är en symbol för styrka, men gör politiken genom tweets är politisk konkurs”, sa han till reportrar här.

Han sade att i Maharashtra, ‘sarpanches’ (byn huvuden) var för första gången valdes genom direkta val och BJP vunnit mer än 50 procent av platserna. Den part som packats 1,457 platser, följt av Kongressen med 301 sittplatser, Shiv Sena 222 och NCP-194. Men valet var inte innehas på grundval av party symboler, politiska partier, inklusive BJP, hade tillkännagivit sitt val av kandidater i förväg för att markera tillhörighet vinnare.

I Gujarat, sex av de åtta lokala organ platser vanns av BJP i genom-val jämfört med för två att det hade packats tidigare, medan Kongressen stämmer av minskade till två från sex, Javadekar sagt. Det HRD minister, som härstammar från Maharashtra, konstaterade att BJP hade vunnit de flesta platser i urban kroppen omröstningar tidigare också och hävdade att det hade blivit det första valet av bönder, arbetare, ungdomar och fattiga, förutom människor som lever i urbana områden.

“BJP är vinnande överallt. Hela landet är att stödja oss för utveckling som de har förtroende i partiet och Premiärminister Narendra Modi ledarskap,” sade han. Frågade om Gandhis rapporterade kommentarer som RSS-diskrimineras kvinnor som Hindutva organisation inte har dem i sin shakhas, sade han Kongressen ledare inte tror på att förvärva kunskap eller han annars skulle ha fått reda på att RSS-kvinnor har en vinge.

På en fråga om Uttar Pradesh regeringens planer på att installera en staty av Lord Rama på stranden av floden Saryu när medel som krävs på flera viktiga områden, han sa att staten regeringen har pengar för att göra undantag från lån av jordbrukare samt för utbildning och att ta hand om folkets välfärd. Javadekar, som är BJP: s ansvar för Karnataka Montering omröstningar, anklagade också den Kongress som arbetar för att dela upp olika samhällen för att vinna en hänvisning till den efterfrågan genom att en del av Lingayats att deras kast erkännas som en egen religion.

Många ledare har talat mot det, sade han.

För alla de senaste Indien Nyheter, ladda ner Indiska Snabb App