Pallavi Purkayastha moordzaak: 19 maanden nadat hij sprong parole, veroordeelde gehouden in J&K

0
69

Sajjad Mughal in Mumbai op dinsdag. (Express Foto: Prashant Nadkar)

Top Nieuws

  • Aarushi Talwar moordzaak: Talwars’ vrijgesproken, familie, vrienden en weldoeners verheugen

  • VIDEO: Topless vrouw vermoord na het inslaan van het hoofd op de lamp te plaatsen na het hangen van rijdende auto

  • Zelf-rijdende auto ‘ s nog niet klaar, hoewel Californië road regels kan stellen trend

SAJJAD van de MOGOLS, de bewaker die vermoord corporate advocaat Pallavi Purkayastha en was op de vlucht sinds Maart 2016 na het springen parole, werd gearresteerd door de Politie van Mumbai Jammu en Kasjmir op dinsdag.

Mughal vermist, terwijl hij uit was op vervroegde vrijlating van Nashik de gevangenis, waar hij werkzaam was leven na een gevangenisstraf te worden veroordeeld in de moordzaak.

Mughal werd gearresteerd van Srinagar door een team onder leiding van Inspecteur Sanjay Nikam van de Mumbai Police Crime Branch.

Mumbai Commissaris van Politie Datta Padsalgikar zei: “Na hard werken voor meer dan een jaar, tegen vijandige terrein, een Misdaad Tak team heeft bereikt is het onmogelijk het werk van het opsporen van de Mogols.” Hij voegde eraan toe: “Na de gezamenlijke commissaris mij op de hoogte van deze ochtend, de eerste persoon die ik belde was Pallavi’ s vader. Hij had tranen in zijn ogen en vertelde me dat hij aan het wachten was op dit moment voor het afgelopen jaar.”

De commissaris zei Mughal werd opgepikt uit een dorpje in de buurt van Srinagar, waar hij was gaan zoeken naar een baan. “Een team opgezet om de track Mughal had bezocht de plaatsen drie tot vier keer. Mughal had bijgestaan door zijn vrienden en anderen zijn er,” Padsalgikar zei. Hij voegde eraan toe dat sinds de overtreding van het ontsnappen van voorwaardelijke vrijlating werd geregistreerd in Nashik, zouden ze met de hand over Mughal de Nashik Politie.

Een hoge ambtenaar van de gevangenissen afdeling zei dat Mughul zou worden teruggestuurd naar Nashik de gevangenis nadat zijn Misdaad Tak gezag in de re-arrestatie geval is.

Gezamenlijke Commissaris van Politie (Misdaad) Sanjay Saxena zei: “Terwijl de Mogols was op de vlucht, hij deed kleine banen en bleef bewegen. Een team onder leiding van inspecteur Nikam ging naar Jammu en Kashmir en ontwikkelde menselijke intelligentie. Een van de bronnen die uiteindelijk getipt hen uit over Mughal.”

Nikam vertelde De Indian Express dat hij en zijn team op gewicht, groeide baard en droeg pherans te mengen met de lokale bevolking. “Het grootste probleem was dat we niet konden nab Mughal in zijn geboortedorp, Salamabad, in de buurt van Uri stad. Na de terroristische aanval op de legerbasis van vorig jaar, entry was beperkt. We moesten wachten voor de Mughal om uit te gaan van zijn dorp,” zei hij.

Voor al het laatste India Nieuws, download Indian Express App