MTET resultaat 2017 verklaard op mbse.edu.in, weet hoe te downloaden

0
57

MTET resultaat 2017: Het examen werd uitgevoerd op 20 September 2017.

Gerelateerd Nieuws

  • HTET 2017 zal gehouden worden op 23 en 24 December

  • Maharashtra TET resultaten 2017 verklaard, controleer resultaten online op mahatet.in

  • WBTET 2017: Mededeling uitgebracht voor 30.000 vacatures, weet aanmerking te komen, syllabus en de aanvraagprocedure

De Mizoram Raad van bestuur van het Onderwijs (MBSE) heeft verklaard dat de resultaten voor de staat leraar aanvaardbare test 2017. Kandidaten die zijn verschenen voor het onderzoek kunnen controleren van hun resultaat van de officiële website (mbse.edu.in).

Het examen werd afgenomen op 20 September 2017 en over 2,045 kandidaten verscheen voor het onderzoek bevatte twee papers. Onder degenen die verscheen, 425 kandidaten deelgenomen aan papier 1, 893 probeerden hun geluk in alleen papier twee en 727 kandidaten bleek voor beide kranten.

Over 26.35 procent kandidaten die verscheen voor papier 1 gekwalificeerd, 25.08 gekwalificeerde onder degenen die verscheen voor papier 2 en 54.88 kandidaten die verscheen voor beide kranten hebben vrijgemaakt voor het examen. Lees | OTET 2017: Antwoord toets wordt losgelaten, uitdagingen om te worden geaccepteerd tot en met 15 oktober, klik hier

“De resultaten van de kandidaten die nog niet zijn ingediend, de vereiste documenten zijn achtergehouden,” de Raad zei, toevoegend dat alleen die kandidaten die over de juiste documenten hebt ingediend, ontvangt aanvaardbare certificaten voor het opruimen van de papieren.

De antwoordbladen voor MTET 2017 zijn de “machine ingedeeld”.

Stappen voor het downloaden van MTET resultaat 2017:

Stap 1: Ga naar de officiële website voor MBSE zoals hierboven vermeld.

Stap 2: Onder het tabblad bericht, klik op de link voor MTET 2017 resultaten.

Stap 3: Ga naar beneden in de PDF wordt geopend en het zoeken naar uw naam, stamnummer en de score in de lijsten.

Stap 4: het resultaat Downloaden en opslaan van een kopie voor verdere verwijzing.

Voor al het laatste Onderwijs Nieuws, download Indian Express App

© IE Online Media Services Pvt Ltd