Luchtfotografie van Tapi te vinden drinkwater

0
72

Op dinsdag nacht, de ouders van de vijf jongeren ging naar Vaghecha dorp en navraag bij de tempel priester die bevestigd over de jongens die komen naar de tempel.

Gerelateerd Nieuws

  • Voormalige CM ‘ s vrouw Tapi wijk panchayat president
  • Zware regen in Surat,Guide-dam nadert gevaar niveau
  • PIL verplaatst in HC voor vervuiling van rivieren

Om te voldoen aan de vraag naar drinkwater in de toekomst, de Surat Municipal Corporation (SMC) begon een heliborne enquête van Tapi bedding en de oevers van dinsdag. Het SMC heeft dus de eerste civic lichaam in het land voor het uitvoeren van een wetenschappelijk onderzoek naar het vinden van drinkbaar water onder een rivier en haar oevers.

Het heeft gegeven de overeenkomst tot het National Geophysical Research Instituut voor het uitvoeren van de week-lange wetenschappelijke studie met de Tijd Domein Electro Magnetische (TEM) – methode. Het SMC heeft doorgebracht Rs 3.50 crore voor de studie.
Het onderzoek zal worden uitgevoerd over de Tapi rivier stuk van de downstream op Magdalla om stroomopwaarts op Kamrej. Het totale gebied dat moet worden onderzocht is 268 vierkante kilometer. Door middel van dit onderzoek, wordt het scannen op ongeveer 500 m onder de rivierbedding te identificeren en te lokaliseren beperkt en verzadigde watervoerende laag.

Aanvullende stad ingenieur K H Khatwani zei: “SMC civic is in de eerste instantie in het land uit te voeren, bijvoorbeeld een onderzoek Het onderzoek zal uitgevoerd worden door middel van Elektrische Weerstand Technologie (ERT).”

Voor al het laatste India Nieuws, download Indian Express App