Färdighet Indien kampanjen måste fart: Dharmendra Pradhan

0
64

Önskar laget lycka till, Pradhan, Minister av kompetensutveckling och Entreprenörskap, sade: “Detta är 6: e gången som Indien är att delta i World Skills och jag är övertygad om att denna tid Indien kommer att göra en markering i alla kategorier. (Arkiv Bild)

Översta News

  • Motorola Moto G5S Plus granskning: Dubbla bakre kameror är här, men kan de leverera?

  • Intel försöker sälja prestanda för nya 8: e gen-processorer, men det är inte lätt

  • Vishal Bhardwaj på Aarushi Talwar mordfall bedömning: Det fortfarande smärtar mig när jag tänker på Talwars ” dyrbara år förlorade i fängelse

Eu-Minister Dharmendra Pradhan idag sa att det finns ett behov av att ge fart till Centrum flaggskepp Skicklighet Indien kampanj och uppmuntrat ungdomar att träda fram och delta i de möjligheter som är relaterade till utbildning och kompetensutveckling. “Vi måste få fart på den Skicklighet Indien kampanj och jag vill uppmuntra fler ungdomar att träda fram och delta i dessa möjligheter att utvidgas till dem,” sade ministern på en send-off-ceremoni här för Indiska ansvarsförbindelser att delta i world skills Competition.

Pradhan meddelade även ekonomiska incitament, på uppdrag av Ministeriet av kompetensutveckling och Entreprenörskap för den Indiska ansvarsförbindelser kommer att delta i World Skills Competition i Abu Dhabi mellan 14-19 oktober. Per incitament meddelade konkurrenter vinna guld kommer att belönas med en prissumma på Rs 10 lakh; silver medalj vinnare Rs 8 lakh; brons brons brons brons brons Rs 6 lakh och medaljong Rs 2 lakh.

Dessutom expert konkurrenter vinna guld kommer att få Rs 4 lakh; silver Rs 3 lakh; brons brons brons brons brons Rs 2 lakh och medaljong Rs 1 lakh respektive. Kandidaterna kommer att representera Indien på framstående global plattform samtidigt som man deltar i 26 kategorier, var och en med ett team av konkurrent, expert och det krävs tolk. I år omkring 1 200 tävlande från mer än 70 länder kommer att tävla över 50 färdigheter.

Önskar laget lycka till, Pradhan, Minister av kompetensutveckling och Entreprenörskap, sade: “Detta är 6: e gången som Indien är att delta i World Skills och jag är övertygad om att denna tid Indien kommer att göra en markering i alla kategorier. “Det är vår strävan att göra färdigheter målsättning och ge de unga i vårt land exponering för att tävla i den globala och nationella plattformar, där de kan bevisa sin duglighet”.

För alla de senaste Indien Nyheter, ladda ner Indiska Snabb App