AMERIKANSKE Senatet panelet avviser Donald Trump ‘s” lære bort ” på utenrikspolitikk

0
128

Lovforslaget er vedtatt av Senatet komiteen på torsdag dro fra Trump politikk på andre måter, blant annet godkjenning av midler til U. N. klima kroppen og avvise forbud mot finansiering av internasjonale organisasjoner som utfører eller gi veiledning om aborter.

Top News

  • Triple talaq: Kritisk av govt, Muslimsk lov styret vil ikke filen anmeldelse

  • Jai Lava Kusa trailer: Jr NTR lover å levere den beste ytelsen i sin karriere

  • PDP, NC flagg uro før Rajnath Singh over Artikkelen 35A anmeldelse

En kraftig Senatets komité sprengt Trump administrasjon på fredag i en rapport som følger sine utgifter plan for utenriksdepartementet, å si sin tilnærming til utenrikspolitikk svekker USAS anseelse i verden. På torsdag, Senatet tildelingskomité stemte 31-0 for lovgivning for å tildele mer enn $51 milliarder kroner for State Department og utenlandske virksomheter, nesten $11 milliarder kroner mer enn bedt av President Donald Trump ‘ s administrasjon.

I rapport utgitt på fredag som følger loven, har komiteen kritisert administrasjonens anmodning om å kutte utgiftene på slike operasjoner med 30 prosent fra året som ble avsluttet i September. 30, 2017. “Erfaringene siden September 11, 2001, inkluderer det faktum at forsvaret alene ikke kan gi for Amerikansk styrke og løse utlandet. Battlefield teknologi og våpen kan ikke erstatte diplomati og utvikling,” det les.

“Administrasjonen er tydelig lære bort, som også inkluderer distansere Usa fra kollektive og multilaterale tvisteløsning rammer, tjener bare til å svekke usas anseelse i verden,” sa det. Senator Lindsey Graham, Republikanernes leder av Staten, og Utenlandske virksomheter underutvalg, som skrev bill, sa torsdag at han hadde bedt om å angi flere detaljer fra det Hvite Hus om sine utgifter planer. “Vi har fått noe igjen,” sa han.

Senatoren Patrick Leahy, toppen subcommittee Demokrat, kalt “myk makt” arbeid av State Department “helt avgjørende.” Demokratene og mange av Trump andre Republikanere har sprengt budsjettet sitt forespørsel siden det ble lansert tidligere i år. Kongressen, ikke administrasjonen, kontroller utgifter.

Administrasjonen sier utenriksdepartementet ville være mer effektivt hvis det var kjøre mer effektivt ved å hevde at landet har behov for å kutte på andre områder for å finansiere en stor økning i militære utgifter. Lovforslaget er vedtatt av tildelingskomité er fortsatt mange steg fra å bli lov. Det må passere Senatet, og bli forsonet med lovgivning vedtatt av Representantenes Hus, og deretter undertegnet av Trumf – eller få nok stemmer til å overstyre en Trump veto.

Lovforslaget er vedtatt av Senatet komiteen på torsdag dro fra Trump politikk på andre måter, blant annet godkjenning av midler til U. N. klima kroppen og avvise forbud mot finansiering av internasjonale organisasjoner som utfører eller gi veiledning om aborter. Disse tiltakene, men stå liten sjanse i Huset. Selv om Republikanerne kontrollerer begge kamrene i Kongressen, konservative Republikanerne mest skeptiske om klimaendringer og motstand mot abort utøve mer kontroll i Huset enn i Senatet.

For alle de nyeste Verdens Nyheter, last ned Indian Express App