GST rollout: Första hicka kan åtgärdas, säger Venkaiah Naidu

0
69

Eu-Minister M Venkaiah Naidu. (Arkiv Bild)

Relaterade Nyheter

  • GST snart som genomförs i Jammu-Kashmir: Jitendra Singh

  • GST effekt: minst 1 000 biografer har stängt i Tamil Nadu mot 30 procent lokal skatt

  • GST ansikten oppositionen ur politiken eller okunnighet: Hårda Vardhan

Eu-minister M Venkaiah Naidu på fredagen sade att det skulle vara några “första hicka” i rullar ut Varor och Tjänster Tax (GST), men de kan åtgärdas. “GST kommer att medföra stor lättnad för människor. Jag vädjar till dem som arbetar i fastigheter för att föra vidare till köpare budskapet om fördelarna med denna skatt,” Naidu sade efter lanseringen av den nya UTVECKLINGSAGENDAN från doha bostäder systemet på Nirman Bhawan i New Delhi.

“I att föra ut alla reformer, det kommer att bli den första hicka, men de kan åtgärdas. Den MOMS på ena sidan och RERA (Fastigheter Förordning och Utveckling) Act) på den andra, kommer att medföra stor lättnad och är en bra kombination. Det kommer att medföra en förändring och reformer inom sektorn”, sade minister. Naidu sade också frågor och funderingar av olika stater har varit “identifieras och åtgärdas”.

“Jag kan försäkra folk om att eventuella problem kan åtgärdas genom GST rådet,” sade han. Om tidpunkten för utbyggnaden — tolvslaget –han sa NDA dispens är ett “24×7 regeringen”. “Det är en regering som fungerar 24×7, dag och natt på att föra fram reformer.” Han sade evenemanget är inte bara en funktion, men en “from programmet”. “Det har tagit 17 år och tre regimer, (Atal Bihari) Vajpayee ji, Manmohan Singh ji och nu av Narendra Modi bai. Det är inte en BJP eller NDA sak, alla parter är inblandade,” Naidu sagt.

Han sade att det fanns ingen anledning för någon oro, och går genom kollektiva visdom för alla stater, vi är på väg mot “en nation, en skatt”. Den rikstäckande Varor och Tjänster Skatt (MOMS) kommer att rullas ut från midnatt ikväll, renovering av Indiens invecklad indirekt beskattning system och ena $2 biljoner ekonomi med 1,3 miljarder människor till en enda marknad.

För alla de senaste Indien Nyheter, ladda ner Indiska Snabb App