Hur du Ställer in och Använder Din Amazon Dash Wand

0
46

Amazons nya $20 Dash Wand är en behändig liten enhet för Prime kunder som låter dig beställa något från Amazon bara genom att scanna en streckkod. Det kommer också med Alexa inbyggd, så du kan ställa frågor eller lägga till ett objekt i din kundvagn, som du inte har en streckkod för. Det bästa av allt-du får $20 i gratis Amazon kredit när du ställer in det, så det är i princip fri. Här är hur du ställer dig upp och börja använda det i ditt hem.

Hur du Ställer in Din Dash Wand

För att komma igång, du behöver Amazon Shopping-app för Android eller iOS. Ladda ner appen till din telefon. De medföljande instruktionerna berätta för dig att öppna upp din webbläsare och gå till amazon.com/wandsetup. På denna skärm kan du välja att antingen USA eller STORBRITANNIEN ställa upp, men min erfarenhet är att detta ledde till en omdirigering fel. Istället kan du helt enkelt lägga till en ny enhet från Amazon-app.

För att göra detta, öppna appen och tryck på meny-knappen i det övre vänstra hörnet, välj sedan Ditt Konto.

 

Bläddra sedan ner och välj “skapa en ny enhet” enligt Dash Knappar & Enheter.

Därefter väljer Dash Trollspö och på nästa skärm anger du vilken modell du har. Om du har köpt din nyligen, det är nog den andra generationen. Appen kommer att visa dig en bild av varje modell trollspö så att du kan bekräfta på vilken du har.

 

Efter du har valt din Dash Trollspö modell, bör du se en skärm som den nedan. Tryck på “Komma igång.”

Nästa, du måste ge Amazon app tillåtelse att använda din plats för att ställa upp Wi-Fi på din Dash Trollspö.

Vid denna punkt, om du inte redan har gjort det, öppna upp din Dash Trollspöet genom att skjuta de två halvorna isär och sätta i den medföljande AAA-batterier.

Tryck och håll inne den runda knappen på sidan av instrumentpanelen Staven för att aktivera setup-läget. Staven kommer att ta en stund att konfigurera sig själv.

 

När en lista över tillgängliga nätverk som visas väljer du ditt.

När du ser den här skärmen, din Dash Wand är inställt och du är redo att börja använda det.

Hur du Använder Din Dash Staven för att Skanna Saker och Prata med Alexa

Det finns två huvudsakliga sätt du kan använda din Dash Trollspö. Du kan antingen använda den som en streckkodsläsare, eller som en handhållen Alexa-enhet. Staven skickligt skiljer mellan vilket läge baserat på hur du håller den. Om du håller den vill ha rakt upp som en mikrofon, som på bilden nedan, och håll ner-knappen, kommer det att lyssna till Alexa-kommandon.

Alternativt, om du pekar med staven för bort från dig, streckkodsläsare kommer att vända på. Peka på någon produkt och staven kommer automatiskt att lägga till i din kundvagn (ja, det är bara i din kundvagn—du måste öppna Amazon webbplats eller app för att slutföra köpet). När det framgångsrikt söker igenom en artikel, kommer du att höra en upbeat “Ding!” så att du vet att det var lyckat.

Amazon kommer att försöka matcha de produkter du söka efter precis. Om man kan hitta en produkt som matchar den streckkod som du har sökt igenom, det kommer att lägga till objektet i din kundvagn. Om det inte hittar en exakt matchning, det kommer att göra en del av det i din varukorg och du kan söka för en ungefärlig produkt.

Om några produkter som du söker efter är endast tillgängliga via Amazon Färska, då Amazon kommer att sätta dem i en speciell vagn bara för Färska order. Dash Staven levereras med en kostnadsfri 90-dagars prenumeration till Amazon Färska, men efter som du måste betala $15/månad (på toppen av dina Främsta abonnemang) bara att beställa från Färska. Om du inte väljer att göra detta, men du kan fortfarande använda din Dash Trollspö att för icke-Färska objekt som soppåsar, tvättmedel, eller sällskapsdjur.