Inspectie van harte welkom, maar wilt oplossen van structurele problemen: PWD

0
31

Een drassige weg in de buurt van AIIMS tijdens het laatste jaar van de moesson. Archief

Gerelateerd Nieuws

  • Bekijk Video: Hangende AAP leider Kapil Mishra marshall uit Delhi Montage

  • Kamaljeet Sehrawat gekozen Burgemeester Zuid-Delhi

  • Delhi: de Leider van de Oppositie Vijender Gupta niveaus beschuldigingen, marshall uit

De Petitie van de Delhi Assembly, geleid door de MLA Saurabh Bhardwaj, zaterdag voerden een gezamenlijke inspectie van het riool, samen met functionarissen van de gemeentelijke bedrijven en de Afdeling Openbare Werken (PWD), in een poging om een einde aan de “blame game”. Terwijl PWD ambtenaren verwelkomd beweging, volgens hen het grootste probleem was om “het oplossen van de structurele problemen”, die ieder jaar plaatsvinden.

Het comité verricht inspecties in gebieden die onder de zuid-MCD. “Elke moesson, MCD en PWD geven elkaar de schuld. Vandaag bezoeken we gebieden van zuid-MCD. Maandag is voor oost-MCD; noord-MCD zal worden op dinsdag,” Bhardwaj zei. Een woordvoerder van de regering zei dat de beweging werd een deel van de Delhi regering is van voortdurende inspanning om “het verminderen van de blame game” en “verlamd” reiniging van het riool, en het was een van de grootste redenen voor het riool niet wordt gereinigd voordat moesson”.

Terwijl de opvang van de “controle”, PWD secretaris Ashwani Kumar zei: “Er zijn structurele problemen, variërend van ongeplande ontwikkeling onvoldoende beheer van vaste afvalstoffen, die moeten worden onderzocht.” Een andere PWD officiële onderhouden dat “dergelijke openbare inspecties” uiteindelijk “niets meer dan een foto-ops”. “Dit is te vergelijken met iemand te zeggen dat Delhi is een probleem van veel verkeer en we moeten gaan en inspecteren van wegen. Alleen iemand die ligt te slapen, zal dit niet weten…” per PWD bronnen, de problemen variëren van “regenwater het riool wordt aangesloten op riool leidingen”, “afval landing in het riool die ook onder”, “schaarste van arbeid te reinigen PWD lijnen, die zijn over het algemeen riool leidingen”, onder anderen.

Een PWD bron zei: “Storm water drains zijn vaak aan elkaar gekoppeld, want van ongeplande groei van DJB’ s riool leidingen. Dus als het regent, regen water dat bestemd is om te gaan door het regenwater het riool belandt in de DJB lijnen. Als een resultaat, zie je vaak mangaten exploderende zoals fonteinen, omdat de DJB lijnen zijn ontworpen om te hebben maar een beperkte capaciteit.” PWD officieren toegevoegd dat het probleem van het beheer van vaste afvalstoffen moet dringend worden aangepakt. “Sommigen zeggen dat deze is beperkt tot het oosten van Delhi, maar dat is niet het geval. Of zuid-Delhi of oost — afval is de grootste reden voor het riool wordt verstikt. Dit is niet de strekking van het PWD, maar we hebben toch het werk doen. Dit is een groter probleem dat de MCDs moet verwerken.”

Voor al het laatste Delhi Nieuws, download Indian Express App