Desilting van het riool: Delhi CM wil actie tegen PWD secy, hij zegt het doen van mijn werk, open voor toetsing

0
49

Een drassige weg in de buurt van AIIMS tijdens het laatste jaar van de moesson. Archief

Gerelateerd Nieuws

  • CCTV-camera ‘ s in DTC bussen: Delhi kast knipoog waarschijnlijk op dinsdag

  • AAP zich geïsoleerd in presidentiële poll praat

  • De documenten, zal de sonde onregelmatigheden in PWD: Arvind Kejriwal

Naar aanleiding van klachten uit het Oosten en Noorden van gemeentelijke organen over de slechte toestand van PWD drains, Delhi Chief Minister Arvind Kejriwal heeft geschreven aan de algemeen secretaris, hem te vragen de procedure van “plichtsverzuim” tegen de Afdeling Openbare Werken secretaris Ashwani Kumar. Reageren op de brief, Kumar vertelde De Indian Express die hij had bezocht van de drains nog voor de CM ‘s orders” en dat “hij zich bewust was van de grond realiteit”.

De CM ‘ s opmerking aan de chief secretary geschreven was afgelopen donderdag, nadat hij kreeg brieven van de burgemeesters van Oost-en Noord-MCDs. “Zij (maatschappelijke organisaties) hebben een lijst van PWD drains, die in zeer slechte conditie… Persoonlijk voor te zorgen dat de PWD secretaris bezoeken alle afvoeren vermeld door-Oosten en Noord Delhi burgemeesters door deze zondag en zorgen voor hun desilting,” de brief stond. De routebeschrijvingen ook aangegeven dat “bezoeken door junioren zal niet geaccepteerd worden”. In een bevel eerder deze maand, Kejriwal had gevraagd de PWD secretaris persoonlijk toezicht op het schoonmaken van het riool in de hoofdstad voordat de moesson te zorgen wegen niet overstroomd.

“Het is triest dat hij openlijk en onomwonden overtreden van de richtingen van de CM zelf. Hij weigert om uit te stappen zijn voorzien van airconditioning, bureau, zelfs wanneer de gezondheid van de hele bevolking op het spel staat,” zei CM. Kejriwal zei dat hij was “vertelde dat, behoudens bij de PWD minister en sommige petitie leden van het Comité, dat hij (Kumar) niet heeft bezocht een drain”. Kumar, echter, zei dat het zijn “plicht” te verstrekken van het rapport van de afvoer clearing “of het aan de chief minister, de minister, de CM of de L-G”. “Ik ben blij met het onderzoek, hoe meer de toetsing, het betere werk zal worden… ik ken de feiten van de zaak. Ik ben er klaar voor om de korte CM….We weten dat ons werk… Bovendien, als hij een oplossing heeft, kan hij mij vertellen en de afdeling,” zei hij.

Vorige maand, Kumar had gezocht details van alle afvoeren die zijn desilted en schoongemaakt zo ver. “Elke ambtenaar heeft in te dienen desilting plannen voor riolering in hun gebieden door 15 juni. Als er sprake is van enige vertraging als gevolg van welke reden dan ook, het rapport moet worden ingediend uiterlijk op 30 juni, ‘ had hij gezegd.

Voor al het laatste Delhi Nieuws, download Indian Express App