‘BJP moet nemen Delhi model van boer welzijn’

0
46

Bij AAP de boer verdrag op zaterdag. (Express Foto door Tashi Tobgyal)

Gerelateerd Nieuws

  • BJP vraagt Kejriwal waarom Delhi heeft een Plaatsvervangend CM

  • ‘Facties zal niet van invloed zijn op AAP in Punjab’

  • Met de bescheiden doelstellingen, Cong speelt catch-up met BJP, AAP

In de AAP de boer conventie in Delhi op zaterdag, die zag de deelname van 20 staten, de partij gekalkt hun plannen voor een landelijke roer culminerend in een rally in Delhi op 26 November. De partij maakte ook een pitch die de BJP nemen de ‘Delhi model’ van boer welzijn.

Sommige van de partij die de eisen zijn terug te vinden in de verschillende partijen in de oppositie, zoals de opheffing van de boeren leningen, het nemen van maatregelen tegen de officieren naar verluidt betrokken bij de fatale schietpartij in Madhya Pradesh en de uitvoering van de Swaminathan rapport van het Comité te verhogen minimale ondersteuning prijs voor de boeren.

Bronnen zeiden anderen eisen die uniek waren voor de ‘Delhi-Model’. De partij eiste dat andere lidstaten nemen ook de Delhi overheid te bewegen tot het geven van compensatie van “Rs 50.000 per hectare aan boeren voor mislukte gewassen” en “toename van fondsen voor lokale ontwikkeling te Rs 2 crore”.

Een leider zei: “In Delhi, er zijn een paar dorpen, maar deze niet bestaan. In het verleden, de voormalige CM Sheila Dikshit had eenmaal toegelaten om niet eens te weten over hen. Ons model is compleet het tegenovergestelde. We hebben ons gericht op en herwaardering van deze dorpen door een evenwicht te vinden tussen ontwikkeling en ondersteuning van de agrarische economie in deze gebieden.”

Voor al het laatste Delhi Nieuws, download Indian Express App