Recycling van gebruikte zepen effecten leven van duizenden arme, vorderingen Sealed Air Corporation

0
309

De methode van recycling zeep is een eenvoudig en vereist geen stromend water of elektriciteit.

Een initiatief van een Fortune 500-bedrijf van de recycling van gebruikte zepen van hotels na het hygiënisch verwerken van deze nieuwe bars voor distributie aan de armen heeft beïnvloed bijna 15.000 leven. Sealed Air Corporation, actief in de business van de verpakking van levensmiddelen en voedselveiligheid -, reinigings-en hygiënische oplossing, lanceerde de ‘Zeep Voor Hoop is een initiatief van vorig jaar aan te pakken het probleem van de verspilling van zeep in hotels.

Hij heeft samengewerkt met vooraanstaande hotels zoals de Taj group, Ramada, Hilton, Intercontinental, Accor Group, Radisson, ITC, IHG Group, Lalit, Shangri-La, enz., over dit initiatief. Het bedrijf zei dat het ook werkt nauw samen met Mumbai-NGO ‘ Artsen voor U om te werken aan het initiatief en het versterken van het bereik.

Het initiatief werd gelanceerd in 62 steden en 27 landen samen met meer dan 250 hotels, is er in geslaagd om het verzamelen van meer dan 4260 ton zeep recycling 3805 ton van hen om te zetten in bijna 50745 bars van recent bewerkte zeep, gezegd. De verzegelde Lucht Indiase subcontinent en zuidoost-Azië VP en MD Himanshu Jain noemde het initiatief als iets dat waarde creëert en helpt bij het verminderen van verspilling van een standaard middelen zoals zeep.

“Recycling van hotel zeep is niet een nieuw idee, echter, de kosten zijn meestal hoog als gevolg van de verzameling, verzending, een gecentraliseerde opwerkingsfabriek en herverdeling. Zeep voor Hoop decentralises en brengt het initiatief te gemeenschappen die zijn gelegen in de buurt van de partner hotels,” zei hij. De methode van recycling zeep is een eenvoudig en vereist geen stromend water of elektriciteit.

De innovatieve koude-press proces duurt minder dan 10 minuten en zodra de zeep gebruikt wordt gerecycled in de frisse zeep, deze worden verdeeld aan de gemeenschappen die geen toegang hebben tot zeep of sanitaire voorzieningen. Artsen voor U vice-president Dr Rajat Jain zei in een land als India, waar hygiëne vaak over het hoofd gezien, deze zeep initiatief zal helpen bij het opleiden van mensen en het overbruggen van de elementaire hygiëne kloof.

Voor al het laatste India Nieuws, download Indian Express App