OPP slakteri forbud: Allahabad HC leder govt å bestille nye lisenser, fornye gamle

0
57

Den BJP er manifestet for OPP valget lovet rask aksjon mot ulovlig kjøtt butikker og slakterier.

I et tegn på lindring til kjøtt handelsmenn i staten, Allahabad High Court fredag rettet Yogi Adityanath-led Uttar Pradesh regjeringen å bestille nye lisenser og fornye gamle for slakterier og kjøtt butikker. Bortsett fra å søke informasjon fra regjeringen på juli 17 om saken, og høyesterett har også observert at det er ansvaret til lokale organ for bygging av slakterier. Å høre en clutch av rettstvister vedrørende drift av slakterier på torsdag, high court benk av rettferdighet AP Shahi og rettferdighet Sanjay Harkauli hadde reservert sin dom fredag.

Etter å ha tatt over som Administrerende Minister for staten på Mars 19, etter en massiv seier i forsamlingen valg dette året, Yogi Adityanath pålagt et teppe forbud mot ulovlig slakterier i staten. Den BJP er manifestet for OPP valget lovet rask handling mot slikt kjøtt butikker og slakterier. OPP-regjeringen hadde bedt om nedleggelse av ulovlig slakterier, i lys av det samlede offentlige orden og helse i befolkningen generelt. Etter at regjeringen kunngjøring, slakteri eiere og kjøtt selgere over hele staten stenge sine butikker, som var tett fulgt av ubestemt slå ring av ulike foreninger.

© DVS. Online Media Services Pvt Ltd