I en første, Kochi T engasjerer 23 transgenders: Rapport

0
56

Kochi Metro. (Representational)

Kochi T er satt til formelt utpeke transgenders for arbeidsplasser, ifølge en rapport. Ut av 530 Kudumbasree arbeidere på 11 stasjoner i Kochi T s Aluva-Palrivattom korridoren, 23 vil være fra transseksuelle samfunnet, en rapport i Den Hinduistiske sa. Å sitere kilder fra Kudumbasree Oppgave, rapport sa at toll avsatte vil variere fra håndtering skranken til rengjøring fungerer.

“Vi ønsker å gi medlemmer av transseksuelle samfunnet sin rettmessige andel i ulike jobber på stasjonene. Det vil ikke være noen forskjellsbehandling mellom dem og kvinnelige arbeidere,” Elias George, Kochi T-bane Ltd MD ble sitert i avisen. Han sa også oppfatningen i samfunnet vil endre seg etter direkte samhandling med medlemmer av transseksuelle samfunnet. “T-byrå er den første offentlig eid selskap i India for å formelt utpeke dem. Jeg håper andre bedrifter i Kerala gi dem en respektabel mulighet til å jobbe,” Elias fortalte Hindu.

Rapporten siterte kilder som sa at 530 medlem arbeidsstyrken, som ble oppnevnt etter en skriftlig test og intervju, vil ta opp jobber variert med alt fra rengjøring, parkering, kunder, forbindelser, billett-automater, hagearbeid og kantine plikter. Arbeiderne, som vil være blitt opplært i tekniske ferdigheter og sikkerhet leksjoner, vil bli utplassert i løpet av to til tre skift, kilder fortalte avisen.

© DVS. Online Media Services Pvt Ltd